Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Lahjakortit

Anna lahjaksi valinnan vapaus ja elämyksiä! Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakortti mm. laulaa, soi, tanssii ja nauraa. Se on ainutlaatuinen, monipuolinen ja elämyksellinen lahja mm. perheenjäsenille, ystäville, sukulaisille, työkavereille, yhteistyökumppaneille, kulttuurin ystäville. Syntymäpäivänä, lakkiaisten tai valmistumisen johdosta, rippilahjaksi, hääparille, joululahjaksi – tai ihan vaan ilahduttamaan ilman erityistä syytä. Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakortti on toivelahja, jonka sisällön valitsee lahjan saaja.

Lahjakortti kirjoitetaan asiakkaan haluamalle summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä lähtien.

Lahjakortilla voi lunastaa pääsylippuja Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin sekä Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin.

Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakortteja voi lunastaa Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä sekä Kuopion kaupunginteatterista.

Myös Lippupisteen lahjakorteilla voi lunastaa pääsylippuja Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin sekä Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin. Lippupisteen lahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen valtakunnallisten myyntipisteiden lisäksi myös Kuopion Musiikkikeskuksessa, Kuopio Infossa ja Kuopion kaupunginteatterissa. Osta Lippupisteen lahjakortti täältä.

Lahjakortin saaja voi hyödyntää lahjakortin myös osissa, jolloin jäljelle jäävästä summasta tehdään ostohetkellä uusi lahjakortti. HUOM! Lippupisteen lahjakorttien kohdalla tämä on mahdollista vain Lippupisteen myyntipisteissä.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: