Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Tilat

Kuopion Musiikkikeskuksen tasokkaat ja monipuoliset tilat tarjoavat mahdollisuuden hyvin erikokoisten ja –tyyppisten tilaisuuksien järjestämiseen pienimuotoisista tapahtumista yli 1000 hengen tilaisuuksiin. Tiloissa on mahdollista toteuttaa yhtäaikaisesti ja tahdikkaasti eri järjestäjien tapahtumia tai sitten hyödyntää koko talon kapasiteettia kerralla yhden suuremman tilaisuuden toteutuksessa. Suurimmat tilat, kuten Konserttisali ja Kamarimusiikkisali, palvelevat korkeatasoisen akustiikkansa ansiosta yhtälailla vaativaa konserttiasiakasta, mutta myös kokousjärjestäjiä tilakapasiteetin sekä nykyaikaisen teknisen varustuksen osalta. Myös talon muut tilat muuntautuvat vaivatta monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Katso 360-kuvaesittely

 

Konserttisali

Kuopion Musiikkikeskuksen sydän on 1050-paikkainen punapyökkisisusteinen Konserttisali. Professori Alpo Halmeen suunnittelema salin akustiikka on saanut laajalti tunnustusta alan ammattilaisilta sekä kiitosta konserttiyleisöltä.

Lue lisää

Pyydä tarjousSalikartta

 
 

Kamarimusiikkisali

Kamarimusiikkisali on kaunis tasalattiainen punapyökkisisusteinen sali, jossa istumapaikkoja on teatterimuodossa yhteensä 230 henkilölle.

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Auditorio

Auditoriossa on 132-paikkainen nouseva katsomo.

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Jousisto

Erinomainen kokoustila 40-70 henkilölle

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Valohalli

Talon toimintojen ja tilojen keskipisteessä sijaitsee Valohalli, joka muuntautuu hyvin monenlaisiin arjen ja juhlan käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Valokabinetti

Valokabinetti soveltuu erinomaisesti pienimuotoisiin päiväkokouksiin, cocktailtilaisuuksiin tai vaikka lehdistötilaksi.

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Piippuhylly

Valohallin ”katolla” 3. kerroksessa sijaitseva Piippuhylly palvelee mainiona lisätilana pienimuotoisille neuvotteluille ja kokouksille esimerkiksi isompien kongressien yhteydessä tai intiiminä tarjoilutilana.

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Jazzklubi

Jazzklubi soveltuu erinomaisesti pienimuotoisiin kokoontumiisin, kuten kokoukset, luennot ja koulutustilaisuudet. Isompien kokouksien ja tapahtumien yhteydessä tila muuntautuu vaikka lehdistön käyttöön.

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Lämpiöt

Konserttisalin ja Kamarimusiikkisalin lämpiöt sekä Taivaslämpiöt palvelevat yleisö- ja tarjoilutiloina eri tapahtumien yhteydessä, mutta muuntautuvat vaivatta myös näyttelytiloiksi, kokouksiin, esittely- ja asiakastilaisuuksiin. Konserttisalin esiintyjälämpiö soveltuu erinomaisesti myös mm. lehdistötiloiksi.

Lue lisää

Pyydä tarjous

 
 

Tekniikka

Ammattitaitoinen ääni-, valo- ja näyttämötekninen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tilaisuutesi.

Lue lisää

Pyydä tarjousTekninen laiteluettelo

 
 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: