Kuopion Musiikkikeskus

Kuvapankki

Kuvapankkimme sisältää sekä Kuopion Musiikkikeskuksen että Kuopion kaupunginorkesterin toimintaa koskevaa kuvamateriaalia.

Kuvapankista löytyy kuva-aineistoa Kuopion Musiikkikeskuksen tiloista, organisaation logot ja tunnukset, henkilökuvia sekä referenssikuvia erilaisista tapahtumista. Kuvapankki sisältää kuvamateriaalia Kuopion kaupunginorkesterista, vakinaisista kapellimestareista, kuluvan kauden vierailevista taiteilijoista sekä referenssikuvia eri tapahtumista ja orkesterin toiminnasta.

Lisäksi kuvapankissa on kuvamateriaalia kuluvalla kaudella talossa vierailevista muista esiintyvistä taiteilijoista ja esiintyjäryhmistä. Kuopion Musiikkikeskus ei vastaa talon tiloja vuokraavien esiintyjien kuvien laadusta.

Kuvat on tarkoitettu median, tapahtumajärjestäjien ja yhteistyökumppaneiden käyttöön orkesteria, Kuopion Musiikkikeskusta sekä orkesterin tapahtumia koskevien juttujen kuvitukseen. Mikäli kuvaajan nimi on mainittu kuvan metatiedoissa, hyvän journalistisen tavan mukaisesti pyydämme ystävällisesti mainitsemaan nimen julkaisun yhteydessä. Kaupallisesta käytöstä on sovittava erikseen.

Väärinkäytösten estämiseksi pyydämme ystävällisesti ottamaan kuvapankkiin liittyvissä asioissa yhteyttä markkinointipäällikköön.

Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö
Sari Kauhanen
puh. 044 7182 369
sari.kauhanen (at) kuopio.fi

TAI

Tiedottaja
Elina Prepula
puh. 044 7182 364
elina.prepula (at) kuopio.fi

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: