Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Järjestäjälle

Toimivia tilaisuuksia – tahdikkaasti ja tyylillä

Kuopion Musiikkikeskuksen myyntipalvelun henkilöstö hoitaa tilavaraukset, tarjoukset ja sopimukset sekä tarjoaa asiantuntija-apua tilaisuutesi suunnittelussa ja toteutuksessa. Tutustu Musiikkikeskuksen tarjoamiin tilamahdollisuuksiin ja pyydä ratkaisu oman tilaisuutesi onnistumiseen.

Talon monipuoliset tilat sijoittuvat Valohallin ympärille ja muuntautuvat tilaisuuden luonteen ja asiakkaan toiveiden mukaisiksi – oli kyse sitten pienempimuotoisesta seminaarista tai mittavasta kansainvälisestä kongressista näyttelyineen. Vaihtoehtoja löytyy yli 1000 hengen Konserttisalista mm. 240-paikkaiseen Kamarimusiikkisaliin, Auditorioon tai Valokabinettiin mm. VIP-tilaisuuksia varten.

Teknisten asiantuntijoidemme sekä ajanmukaisen kokoustekniikan avulla viimeistellään tieto ja tilat toimiviksi sekä tilaisuuden luonteeseen sopiviksi.

Ravintolapalveluistamme vastaa Kanresta Oy, jonka ammattitaitoinen ravintolahenkilökunta hoitaa tilaisuuden tyyliin sopivat maukkaat, ravitsevat ja monipuoliset tarjoilut ammattitaidolla, saumattomasti ja joustavasti.

Tilaisuuksien onnistumisen takaa Kuopion Musiikkikeskuksen osaava henkilökunta. Aito halu erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen ja muuntuvien toiveiden täyttämiseen, vuosien kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito sekä talon perusteellinen tunteminen takaavat tilaisuuksiin tahdikkuutta ja toimivuutta.

 

Myyntipalvelu

Ota yhteyttä asiantunteviin tuottajiimme ja anna heidän auttaa sinua järjestämään unohtumaton tilaisuus.

 

Lue lisää

 
 

Tilat

Kuopion Musiikkikeskuksen tasokkaat ja monipuoliset tilat tarjoavat mahdollisuuden hyvin erikokoisten ja –tyyppisten tilaisuuksien järjestämiseen pienimuotoisista tapahtumista yli 1000 hengen tilaisuuksiin.

Lue lisää

Pyydä tarjousPaketit

 
 

Paketit

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toiveittenne ja tarpeittenne mukainen tilaisuus – arkeen tai juhlaan.

Lue lisää

Paketit

 
 

Tekniset palvelut

Asiantunteva henkilöstömme auttaa Sinua tilaisuutesi teknisten ratkaisujen räätälöinnissä.

Lue lisää

Pyydä tarjousLaiteluettelo

 
 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: