Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Edut

Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevat asiakkaat

Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta avustettavan asiakkaan pääsylipulla Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa järjestettäviin tapahtumiin erikseen määritellyille paikoille. Avustajan mukanaolosta tulee ilmoittaa lipunvarauksen / -oston yhteydessä. Paikkoja voi lunastaa kaikista myyntipisteistä.

EU:n Vammaiskortti

Kuopion Musiikkikeskus on EU:n Vammaiskortti-kohde. Samat käytännöt pätevät myös Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin esiintymispaikasta riippumatta.

Lue lisää Vammaiskortista www.vammaiskortti.fi 

Kulttuuriluotsi

Kulttuuriluotsit ovat Kuopion kaupungin kouluttamia kulttuurista kiinnostuneita vapaaehtoistoimijoita.

Luotsia voidaan pyytää ikääntyneen seuraksi kulttuurikohteeseen. Kulttuuriluotsitoiminta tarjoaa ikäihmisille mahdollisuuden tulla Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin Kuopion Musiikkikeskuksessa. Kuopiolainen eläkeikäinen voi tilata maksutta vapaaehtoisena toimivan kulttuuriluotsin kaveriksi konserttiin. Paikkavaraukset luotsattavalle ja luotsille suositellaan tekemään etukäteen paikkojen takaamiseksi.

Luotsipyynnöt kulttuurikohteisiin:
Kirsi Rönkkö p. 044 7182469, kirsi.ronkko(at)kuopio.fi

Luotsipyynnöt ryhmille:
Maarit Patama p. 044 7183633, maarit.patama(at)kuopio.fi
Riitta Oksanen p. 044 7183611, riitta.oksanen(at)kuopio.fi

Lue lisää (pdf, avautuu uuteen ikkunaan)

Konserttipäivän etulippu

Konserttipäivän etulippu on tarkoitettu opiskelijoille ja alle 20-vuotiaille. Konserttipäivän etulippu koskee Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2023 kahdeksaa kausikonserttia. Konserttipäivän etulipun hinta on 4 euroa. Etuhinta sisältää lipun, palvelumaksun, käsiohjelman ja narikan seuraavin ehdoin:

  • lunastus konserttipäivänä Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä
  • opiskelijakortti esitettävä / ikä todistettava lunastuksen yhteydessä
  • etuhinta on voimassa, mikäli salissa on vielä tilaa
  • opiskelijahinta kausikonsertteihin ennakkoon ostettaessa 11 euroa

Lainaa kausikortti

Kuopion kaupunginorkesterin kevään 2023 kausikonsertteihin (8 kpl) voi lainata kausikortteja Kuopion kaupunginkirjastosta. Tutustu orkesterin ohjelmistoon – kausikonsertit mainittu erikseen.

Kaupunginkirjastossa on lainattavissa 4 kausikorttia kevään 2023 kausikonsertteihin. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata kerrallaan max. 2 kausikorttia.

Kuopion kaupunginorkesterin kausikortti on yhtä kuin pääsylippu konserttiin. Kausikorttia ei tarvitse vaihtaa Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla pääsylippuun. Kausikortti oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn lipussa mainitulle istumapaikalle salissa.

Laina-aika on max. 1 viikon, sillä kausikonsertteja on myös viikon välein ja toiveena on, että kausikortti palautetaan kirjastoon mahdollisimman pian konsertin jälkeen. Lainausta ei voi automaattisesti uusia eikä kausikorttia voi varata.

HUOM! Kausikortti ei sisällä Kuopion Musiikkikeskuksen vaatesäilytysmaksua tai ravintolapalveluita.

Tapahtumakohtaiset edut

Tapahtumakohtaiset ja tapahtumajärjestäjän tarjoamat mahdolliset hinta- tai muut edut mainitaan yleensä erikseen kunkin tapahtuman kohdalla mikäli sellaisia on tarjolla.

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: