Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Turvallisuuskäytännöt Kuopion Musiikkikeskuksessa

Facebook Twitter

Julkaistu 10.08.2020 klo 11:18

Kuopion Musiikkikeskuksen turvallisuuskäytännöistä

Tervetuloa Kuopion Musiikkikeskukseen! Toimimme voimassa olevien turvallisuussuositusten mukaisesti. Koko henkilökunta on perehdytetty turvallisuusasioihin. Uusia turvallisuussuosituksia seurataan aktiivisesti ja niihin reagoidaan viipymättä.

Syksyn 2020 esityksiin myynnissä on vain osa katsomopaikoista (max. 300 henkilöä), jotta varmistamme riittävät turvavälit yleisölle.

Tältä sivulta löydät tärkeää ja päivittyvää tietoa talon turvallisuuskäytännöistä. Noudattamalla tuttuja ohjeita teemme kukin osaltamme tapahtumista mahdollisimman turvallisia.

KOLME TÄRKEINTÄ TURVAOHJETTA YLEISÖLLE 

TULE VAIN TERVEENÄ TALOON JA ESITYKSIIN

Mikäli sairastut tai sinulle tulee oireita, älä tule asioimaan taloon tai esitykseen. Lippujen peruminen voi tapahtumajärjestäjästä riippuen onnistua vielä samana päivänä. Kuopion kaupunginorkesterin tai Kuopion Musiikkikeskuksen järjestämään esitykseen voit perua liput viimeistään 1 tuntia ennen esityksen alkua. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

HUOLEHDI HYGIENIASTA

Käytä käsien desinfiointiainetta tullessasi taloon. Sitä on saatavilla sisäänkäynnin yhteydessä. Pese kätesi saippualla ja vedellä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Vältä kättelyä ja halaamista.

MUISTA TURVAVÄLIT MYÖS JONOISSA

Pidä voimassa olevien suositusten mukainen turvaväli muihin myös jonottaessasi ja yleisötiloissa. Saavu esitykseen ja katsomoon hyvissä ajoin. Noudata henkilökunnan ohjeita ja turvavälejä myös poistuessasi salista.

MUISTILISTA ESITYKSEEN TULIJALLE 

Osta liput mahdollisuuksien mukaan ennakkoon: www.lippu.fi. Suosi ostoksissa lippukassalla sekä ravintolan myyntipisteissä kortti- ja lähimaksua.

Saavu ajoissa paikalle.

Käytäthän ystävällisesti maskia käydessäsi Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumissa. Voit ostaa maskeja myös Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalta. Henkilökuntamme käyttää tapahtumissa kasvovisiirejä tai -maskeja.

Esitysten yhteydessä voit viedä takin mukana saliin – käytäntö on voimassa toistaiseksi. Mikäli sinulla on mukana isompi laukku, reppu tai sateenvarjo, jätä ne narikkaan säilytykseen. Narikka on maksuton toistaiseksi.

Mene katsomoon paikallesi hyvissä ajoin, niin vältät ruuhkat. Katsomossa on käytössä joka toinen istuin joka toiselta riviltä.  Saman seurueen jäsenet voivat siirtyä vierekkäisille istuimille.

Kun esitys päättyy, noudata turvavälejä ja seuraa henkilökunnan ohjeita salista poistumiseen.

Henkilökuntamme opastaa ja auttaa aina tarvittaessa. Seuraamme myös turvavälien toteutumista.

Hygieniaan panostetaan erityisen huolellisesti. Siivousta tehostetaan tapahtumien yhteydessä. Vältäthän turhaa pintojen koskettelua.

RAVINTOLA OODI

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintola Oodi noudattaa toiminnassaan kaikkia viranomaisohjeita, sekä entisestään korotettua hygieniatasoa. Ravintolassa on salikapasiteettia vastaava määrä istumapaikkoja.

Jonojen muodostumisen välttämiseksi suosittelemme tilaamaan Ravintola Oodin tarjoilut ennakkoon www.kanresta.fi/valiaikatarjoilut tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi / puh. 045 187 4060
Mikäli asioit myyntitiskillä, odota rauhassa vuoroasi ja huomioi muut asiakkaat.

Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan pöytiin turvavälit huomioiden ja vain samaa seuruetta olevat sijoitetaan istumaan vierekkäin. Ethän mene istumaan toisten pöytään ilman lupaa.

Tulethan ravintolaan terveenä, huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta sekä säilytä turvavälit. Suosi kortti- ja lähimaksua.

* * *

Turvalliset tapahtumat tehdään yhdessä. Noudattamalla ohjeita voimme nauttia elämyksistä turvallisesti tulevaisuudessakin. Kiitos yhteistyöstä!

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: