Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Turvallisuuskäytännöt Kuopion Musiikkikeskuksessa

Facebook Twitter

Julkaistu 10.08.2020 klo 11:18

Kuopion Musiikkikeskuksen turvallisuuskäytännöistä

Päivitetty 14.4.2022

Tervetuloa Kuopion Musiikkikeskukseen! Toimimme voimassa olevien viranomaisten turvallisuussuositusten, ohjeistusten ja rajoitusten mukaisesti. Koko henkilökuntamme on perehdytetty turvallisuusasioihin.

Tältä sivulta löydät tärkeää ja päivittyvää tietoa talon turvallisuuskäytännöistä. Noudattamalla tuttuja ohjeita teemme kukin osaltamme tapahtumista mahdollisimman turvallisia.

14.4.2022: THL:n yleinen maskisuositus poistuu, mutta maskia voi edelleen oman harkinnnan mukaan käyttää.

Koronapassi on vaihtoehtoinen toimenpide yleisörajoituksille tapahtumien terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Musiikkikeskuksella on koronapassi käytössä, mikäli alueella on voimassa yleisötilaisuuksia koskevia koronarajoituksia.

KOLME TÄRKEINTÄ TURVAOHJETTA YLEISÖLLE 

TULE VAIN TERVEENÄ TALOON JA ESITYKSIIN

Mikäli sairastut tai sinulle tulee oireita, älä tule asioimaan taloon tai esitykseen. Lippujen peruminen voi tapahtumajärjestäjästä riippuen onnistua vielä samana päivänä. Kuopion kaupunginorkesterin tai Kuopion Musiikkikeskuksen järjestämään esitykseen voit perua liput viimeistään 1 tuntia ennen esityksen alkua. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

HUOLEHDI HYGIENIASTA

Käytä käsien desinfiointiainetta tullessasi taloon. Sitä on saatavilla sisäänkäynnin ja lippukassan yhteydessä sekä eri puolilla talon lämpiötiloja. Pese kätesi saippualla ja vedellä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Vältä kättelyä ja halaamista.

MUISTA RIITTÄVÄ ETÄISYYS MYÖS JONOISSA

Pidä riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin myös jonottaessasi ja yleisötiloissa. Saavu esitykseen ja katsomoon hyvissä ajoin. Noudata henkilökunnan ohjeita ja riittävää etäisyyttä myös poistuessasi salista.

KORONAPASSI

Koronapassi on vaihtoehtoinen toimenpide yleisörajoituksille tapahtumien terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Tällä hetkellä koronapassi ei ole alueella käytössä. Musiikkikeskuksella on valmius ottaa koronapassi käyttöön tarvittaessa ja niin tullaan tekemään, mikäli viranomaiset mahdollistavat koronapassin käytön alueella. Tässä tapauksessa asiasta tiedotetaan lisää.

MUISTILISTA ESITYKSEEN TULIJALLE 

Osta liput mahdollisuuksien mukaan ennakkoon: www.lippu.fi. Suosi ostoksissa lippukassalla sekä ravintola Oodin myyntipisteissä kortti- ja lähimaksua.

Saavu ajoissa paikalle.

Käydessäsi Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumissa ja asioidessasi talossa suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Mikäli maski unohtui, ota yhteyttä henkilökuntaamme. Henkilökuntamme käyttää tapahtumissa ja asiakaskohtaamisissa kasvovisiirejä tai -maskeja.

Mene katsomoon paikallesi hyvissä ajoin, niin vältät ruuhkat. Muistathan pitää myös Konserttisalin katsomossa riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin.  Saman seurueen jäsenet voivat siirtyä vierekkäisille istuimille. Henkilökuntamme ohjaa tarvittaessa yleisöä salissa sopiville paikoille.

Kun esitys päättyy, seuraa henkilökunnan ohjeita salista poistumiseen pitäen riittävä etäisyys muihin asiakkaisiin.

Henkilökuntamme opastaa ja auttaa aina tarvittaessa. Seuraamme myös maskin käyttöä sekä riittävän etäisyyden toteutumista.

Hygieniaan panostetaan erityisen huolellisesti. Siivouksen osalta noudatetaan Työterveyslaitoksen ohjeistusta. TTL: n ohjeet on laadittu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) kanssa. Vältäthän turhaa pintojen koskettelua.

RAVINTOLA OODI

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintola Oodi noudattaa toiminnassaan kaikkia viranomaisohjeita, sekä entisestään korotettua hygieniatasoa. Ravintolassa on salikapasiteettia vastaava määrä istumapaikkoja.

Jonojen muodostumisen välttämiseksi suosittelemme tilaamaan Ravintola Oodin tarjoilut ennakkoon www.kanresta.fi/valiaikatarjoilut tai ravintolapalvelutkuopio@kanresta.fi / puh. 045 187 4060.

Mikäli asioit myyntitiskillä, odota rauhassa vuoroasi ja huomioi muut asiakkaat pitäen heihin riittävä etäisyys.

Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan pöytiin turvavälit huomioiden ja vain samaa seuruetta olevat sijoitetaan istumaan vierekkäin. Ethän mene istumaan toisten pöytään ilman lupaa.

Tulethan ravintolaan terveenä, huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta sekä säilytä riittävä etäisyys muihin seurueisiin. Suosi kortti- ja lähimaksua.

* * *

Turvalliset tapahtumat tehdään yhdessä. Noudattamalla ohjeita voimme nauttia elämyksistä turvallisesti tulevaisuudessakin. Kiitos yhteistyöstä!

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: