Kuopion Musiikkikeskus

PERUTTU: LIVESTREAM – SELLON LEGENDA

Torstai 03.12.2020 klo 19 Konserttisali

Varaa tarjoilu
Facebook Twitter

HUOM! LIVESTREAM ON PERUTTU!
Lue lisää

Konserttiin jo lunastetut liput voi vaihtaa Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakorttiin tai hakea lippupalautusta 2.3.2021 mennessä eli 3 kuukauden kuluessa esityspäivästä. Lipun jo lunastaneille lähetetään tietoa myös tekstiviestitse.
Lippupalautukset pyydetään tekemään ensisijaisesti sähköisesti:

Jo ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Lippupalautukset maksetaan asiakkaan tilille, minkä vuoksi palautuslomakkeeseen pyydetään ilmoittamaan tilinumero. Kuopion kaupungin laskutusjärjestelmä edellyttää myös henkilötunnusta, jotta rahat saadaan palautettua oikealle henkilölle.

Kuopion kaupunginorkesteri
Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Arto Noras, sello

Jaakko Kuusisto: Sellokonsertto op. 38
Jean Sibelius: Sinfonia nro 5 Es-duuri op. 82

”Paluu Kuopioon itsenäisyysviikolla on minulle todella merkityksellinen. Vuosi on ollut monella tavalla vaikea, emmekä ole orkesterin kanssa tavanneet pitkään aikaan. Konsertin ohjelma alleviivaa tätä merkityksellisyyttä: Sibeliuksen 5. sinfonia on minulle yksi suurimmista. Ystäväni ja suuresti arvostamani taiteilijan, Arto Noraksen saapuminen soittamaan hänelle viime vuonna kirjoittamani sellokonsertto on suuri ilonaihe.”
(Jaakko Kuusisto)

Jaakko Kuusiston sellokonsertto on Naantalin Musiikkijuhlien tilausteos vuodelta 2019, ja syntynyt Noraksen aloitteesta, ollen myös hänelle omistettu. Kuopion konsertti on toinen kerta, kun hän esiintyy tämän teoksen kanssa. Kuopion kaupunginorkesterin ja ylikapellimestarinsa sykli Sibeliuksen sinfonioita etenee nyt upeaan viidenteen sinfoniaan. Sibelius työsti teosta pitkään, ja sinfonia näki useita versioita ja uudelleenkirjoituksia ennen hioutumistaan timantiksi, jonka nykyään tunnemme yhtenä säveltäjän uljaimmista luomuksista.

Livestream-konsertin kesto on noin 1 tunti, ei väliaikaa.

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: