Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin striimaus peruuntuu tänä iltana 3.12.

Facebook Twitter

Julkaistu 03.12.2020 klo 14:38

Sellon legenda –konserttia ei striimata orkesterin sisäisessä harjoituksessa tapahtuneen korona-altistuksen vuoksi

Kuopion kaupunginorkesterin Sellon legenda –konsertin striimaus tänä iltana 3.12. klo 19 peruuntuu orkesterin sisäisessä harjoituksessa tapahtuneen korona-altistuksen vuoksi. Maanantai-iltana 30.11. pidettyihin harjoituksiin osallistui henkilö, jolla on todettu koronatartunta. Tartuntatautiviranomainen on varotoimena asettanut harjoitukseen osallistuneet henkilöt karanteeniin.

Kuopion kaupunginorkesterin Sellon legenda –konsertin striimaus tänä iltana 3.12. klo 19 peruuntuu korona-altistuksen vuoksi. Koronalle altistuneisiin kuuluvat vain Kuopion kaupunginorkesterin sisäiseen harjoitukseen maanantai-iltana 30.11. osallistuneet henkilöt. Harjoituksissa noudatettiin turvavälejä ja muita korona-ajan turvallisuusohjeita.

Kuopion Musiikkikeskuksessa liikkuneet asiakkaat ja talon muu henkilöstö eivät ole altistuneet virukselle. Altistuksella ei ole vaikutusta Kuopion Musiikkikeskuksen muuhun toimintaan, ja taloon voi tulla turvallisin mielin.

Yhdellä 30.11. harjoitukseen osallistuneella henkilöllä on todettu koronatartunta. Hän on pysynyt karanteenissa oireiden alettua maanantai-illan jälkeen. Tartuntatautiviranomainen on varotoimena asettanut 30.11. harjoitukseen osallistuneet henkilöt karanteeniin 11.12. saakka. ”Todella valitettava tilanne, mutta on selvää, että muutakaan emme voi tehdä kuin mennä terveys edellä eteenpäin, kuten olemme tähänkin asti tehneet”, kommentoi Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin johtaja Katariina Kummala.

Kuopion kaupunginorkesterin loput syyskauden yleisötilaisuudet Kuopion Musiikkikeskuksessa peruttiin 1.12. Itä-Suomen aluehallintoviraston annettua päätöksen yli 50 hengen yleisötilaisuuksien kieltämisestä vuoden loppuun saakka.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: