Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

JAAKKO SAARILUOMA – Siirtyy 14.11.2020

Lauantai 25.04.2020 klo 19 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Jaakko Saariluoman keikka siirtyy toteutettavaksi 14.11.2020.
La 25.4. liput käyvät 14.11.20 esitykseen, lippuja ei tarvitse vaihtaa.  Lippurahat voi lunastaa takaisin lippuja vastaan 25.4.2020 mennessä.

Koronaviruksen vaikutuksista Kuopion Musiikkikeskuksen toimintaan

 

Jaakko Saariluoma palaa viiden vuoden tauon jälkeen lavoille uudistuneen stand up -soolokiertueensa myötä. Jaakon soolokiertueet ovat olleet yleisömenestyksiä ja armotonta hyvän maun höystämää huumoria on luvassa tälläkin kertaa.

Keväällä on luvassa stand up -show, jonka huumori sopii eri ikäisille katsojille, miehille ja naisille, vähemmistöille ja enemmistöille, stadissa ja landella. Monen vuoden tv-työskentelyn jälkeen Jaska odottaa sitä aitoa alkuperäistä esiintymislavaa ja mikrofonia, joilla hän kohtaa juuri teidät, lähes kaikkialla Suomessa, melkein 30 paikkakunnalla.

Viime kiertueesta on aikaa jo viisi vuotta, joten tässä uudessa show’ssa kuulet, miten maailma makaa nyt ja mitä tällä välillä itse asiassa tapahtui. Lavat auki siis, tämä koko illan show on nähtävä! Esityksen kesto noin 1 h 30 min, sisältäen väliajan.

Ikäsuositus 15v

Järj. Suomen Stand Up Club Oy
Liput: 29 €
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: