Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Yritystilaisuudet ja juhlat

Onko yrityksellänne edessä merkittävä juhlavuosi? Etsitkö edustavia tiloja yhdistyksen tai seuran tapahtumaan? Pikkujoulut. Istuva illallinen. Tanssiaiset. Palkintojenjakotilaisuus. Sukukokous. Vihkiminen ja hääjuhla. Kaikki onnistuu – Kuopion Musiikkikeskuksessa.

Kuopion Musiikkikeskus tarjoaa tyylikkäät ja toimivat puitteet erilaisten yritystilaisuuksien – vuosijuhlien, tuotelanseerauksien, näyttelyiden, illallisten, pikkujoulujen – järjestämiseen.

Juhlien järjestäminen on kiehtova, mutta myös haastava tehtävä – oli kyseessä kyläyhdistyksen illanvietto, ansiomerkkijuhla, merkkipaalu yrityksenne historiassa, tuotelanseeraus, poliittinen kokoontuminen tai perhejuhla.

Onnistuneen tilaisuuden lähtökohtana ovat talomme tilat, jotka muodostavat oivat puitteet arvokkaalle, mutta myös välittömälle ilmapiirille. Tilaisuuden luonteeseen soveltuvan tilan ja tarjoilujen lisäksi olennainen osa tunnelmaa ovat myös viihtyisä miljöö, joka viimeistellään valo- ja ääniteknisin keinoin, sekä ohjelma ja esiintyjät. Henkilöstömme pitkäaikainen kokemus ja verkostot myös esiintyviin taiteilijoihin edesauttavat tilaisuutesi onnistumista.

Talossa on A-oikeudet.

Yhteystiedot

Myyntineuvottelija: Kokoukset, kongressit, näyttelyt, seminaarit, juhlat
Tiina Katainen
puh. 044 7182 371
tiina.katainen (at) kuopio.fi

Myyntineuvottelija: Konsertit, stand up- ja tanssiesitykset, esittävä taide
Kati Koponen
puh. 044 7182 378
kati.koponen (at) kuopio.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: