Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Hyvä tietää

Saapuminen Kuopion Musiikkikeskukseen

Käyntiosoite

Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio
Aulavastaavat puh. 044 7182 367
Lippukassa puh. 0600 96100 (1,98 e/min.+pvm)
Asiointisähköposti musiikkikeskus (at) kuopio.fi

Kuopion keskusta-alueen kartta

Pysäköinti

Mikäli saavut taloon henkilöautolla tai linja-autolla, niin Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä (Kuopionlahdenkatu) vastapäätä sijaitsevalla pysäköintialueella on 118 henkilöauto- ja 16 linja-autopaikkaa. Pysäköintialue on kaupungin pysäköinninvalvonnan alainen.

Pysäköinti arkisin

Pysäköinti päivisin klo 8-16 välillä on maksutonta ensimmäisten 2 tunnin ajan Musiikkikeskuksen pääsisäänkäyntiä lähinnä olevissa kahdessa ensimmäisessä pysäköintivälikössä. Mikäli tilaisuuden kesto on pidempi kuin kaksi tuntia tarvitaan pysäköintilupa, jota voi tiedustella Musiikkikeskuksen henkilökunnalta. Muu pysäköintialue Musiikkikeskuksen edessä on maksutonta aluetta.

Iltaisin klo 16 jälkeen on Musiikkikeskuksen pysäköintialueella maksutonta. Lisäksi pysäköintipaikkoja löytyy Musiikkikeskuksen läheisyydestä sivukatujen varrelta.

Viikonloppuisin em. rajoitukset eivät ole voimassa.

Invapysäköintipaikat (4 kpl) sijaitsevat Kuopion Musiikkikeskuksen Puijonkadun puoleisella pysäköintialueella, johon ajetaan Kuopionlahdenkadun puolelta.

Julkiset kulkuneuvot

Vilkku – Kuopion seudun joukkoliikenne

Matkahuolto

VR

Kuopion keskusta-alueen kartta

Vaatesäilytys

Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa sijaitsee vaatesäilytys, jonka toiminnasta vastaa Kuopion Nuorisomusiikki ry.

Valvottu vaatesäilytys maksaa 3 euroa, mikäli tilaisuuden järjestäjä ei toisin ilmoita. Vaatesäilytyksen voi maksaa ennakkoon lipunmyynnissä tapahtuman pääsylipun lunastuksen yhteydessä tai suoraan vaatesäilytyshenkilökunnalle.

Aulassa on myös valvomaton ja maksuton vaatesäilytys.

Lippukassa

Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä olevassa aulassa sijaitsee myös lippukassa. Lipunmyynnin palvelunumero on 0600 96100 (1,98 e/min. + pvm).

Katso lipunmyynnin ajankohtaiset aukioloajat täältä.

Katso tarkempia tietoja mistä voit lunasta pääsylippuja Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin sekä Kuopion kaupunginorkesterin järjestämiin konsertteihin talon ulkopuolella.

Ravintolapalvelut

Lue lisää

Katsomokartta

Konserttisalin katsomokartta

Kamerat, videokamerat ja matkapuhelimet

Kuopion Musiikkikeskuksessa esiintyvät taiteilijat tekevät työtään ja tarjoavat elämyksiä juuri teitä varten. Täten suomme heille mielellämme täyden esiintymisrauhan, minkä vuoksi valokuvaaminen, videokuvaaminen tai esitysten minkäänlainen nauhoittaminen ei ole esityksissämme sallittua (paitsi jos toisin esityksen alussa tai käsiohjelmassa erikseen ilmoitetaan).

Konserttisalin ovien sulkeuduttua, pyydämme yleisöä myös sulkemaan matkapuhelimet välttääksemme esiintyjien sekä kanssayleisön keskittymistä vaikeuttavat tai muut tekniset häiriötekijät.

Mikäli jaat kuvia tai muita mukavia muistoja tai ajatuksiasi vierailusta talossamme ja tapahtumissamme sosiaalisen median kanavissa, olisimme iloisia jos tägäät postauksessasi Kuopion Musiikkikeskuksen sometiliin > @kuopionmusiikkikeskus #kuopionmusiikkikeskus niin mekin saamme nauttia muistoistasi. Mikäli haluamme jakaa postauksesi, otamme sinuun ensin yhteyttä.

Tutustu sivuihimme ja seuraa meitä:
Facebookissa > www.facebook.com/kuopionmusiikkikeskus
Instagramissa > www.instagram.com/kuopionmusiikkikeskus

Väliaika

Väliajan kesto on yleensä 20 minuuttia, mikäli sellainen esityksessä on. Väliajan kestosta ja sen mahdollisista muutoksista informoidaan asiakkaita kaikkien tilaisuuksien yhteydessä olevilla kuulutuksilla viimeistään väliajan alkaessa.

Peruutukset / Peruuntumiset

Mikäli esitys joudutaan perumaan esiintyjän sairastumisen tai jonkun muun vastaavan ylitsepääsemättömän esteen vuoksi, tilaisuuden järjestäjä ilmoittaa peruutustapahtumaa koskevasta käytännöstä. Maksettuja pääsylippuja ei yleensä lunasteta takaisin eikä vaihdeta.

Ohjelmajärjestäjän päätöksen mukaan esitys yleensä joko siirretään uuteen ajankohtaan saman tai seuraavan esityskauden aikana, jolloin samat liput käyvät uuteen esitykseen, tai palautetaan asiakkaalle rahat pääsylippua vastaan.

Lippurahojen palautuskäytäntö on niinikään tapahtumakohtainen. Yleensä tapahtuman järjestäjä vastaa palautusjärjestelyistä. Muita peruutuksesta asiakkaalle aiheutuneita kuluja (mm. hotelli- ja matkakulut) ei korvata.

Esityksen peruuntuessa pyydämme ottamaan yhteyttä lipunostopaikkaan.

Defibrillaattori

Maallikkodefibrillaattori eli elvytyslaite sijaitsee Kuopion Musiikkikeskuksen pääaulassa (Kuopionlahdenkadun sisäänkäynti) lipunmyynnin ja aulavastaavien palvelupisteen vieressä näkyvällä paikalla seinällä. Kuopion Musiikkikeskuksen defibrillaattori löytyy valtakunnallisesta DEFI.fi -tietokannasta sekä Hätäkeskuslaitoksen 112 Suomi -sovelluksesta. Tutustu Defi.fi -tietokantaan.

Tiesitkö, että sydänpysähdyspotilaan ensimmäinen auttaja on yleensä maallikko? Nykyaikaisten neuvovien maalikkodefibrillaattoreiden avulla myös sinä voit auttaa, sillä laite ohjaa käyttäjää. Sinäkin voit auttaa pelastamaan jonkun hengen.

Muista tämä, jos joku äkisti lyyhistyy tai makaa maassa:
1) Herättele, ravistele: reagoiko henkilö mitenkään?
2) Soita 112, kerro missä olet ja mitä on tapahtunut.
3) Aloita hätäkeskuksen ohjeiden mukaan paineluelvytys. Muista ”Staying alive” -painelurytmi.
4) Mikäli käytettävissä on defi kuten meillä, ota se laitteen opastuksen mukaisesti käyttöön. Defibrillaattorista ei ole kenellekään vaaraa – laite ei anna sähköiskua, ellei autettavalla ole kammiovärinää.

Löytötavarat

Mikäli epäilet tai tiedät, että vierailusi aikana Kuopion Musiikkikeskuksessa unohdit meille jotain, niin kysy / soita / laita viestiä aulahenkilöstöllemme.

Aulahenkilökunta

Aulavastaavat
puh. 044 7182 367
musiikkikeskus (at) kuopio.fi

Aulavastaavien työpiste sijaitsee Kuopion Musiikkikeskuksen pääaulassa (Kuopionlahden sisäänkäynti) lipunmyyntipisteen vieressä. Mikäli aulavastaava ei ole paikalla, nosta palvelupisteen yhteydessä oleva luuri niin puhelu yhdistyy automaattisesti aulavastaavien palvelupuhelimeen.

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: