Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnin aukioloajat

Facebook Twitter

Julkaistu 07.09.2020 klo 08:22

Korona-aikana pääsyliput suositellaan ostamaan verkkokaupasta

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee asiakkaita maanantaista 7.9.2020 alkaen ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin tuntia ennen esitystä. Pääsyliput suositellaan ostamaan etukäteen verkkokaupasta. Sairastumisen sattuessa kohdalle Kuopion kaupunginorkesterin tai Kuopion Musiikkikeskuksen järjestämään esitykseen voi perua liput viimeistään 7 tuntia ennen esityksen alkua.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnin aukioloajat ma 7.9. alkaen ovat ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin tuntia ennen esitystä. Lipunmyynnin palvelunumero on 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi. Pääsyliput suositellaan ostamaan etukäteen verkkokaupasta www.lippu.fi. Paikan päällä tehtävissä ostoksissa suositellaan käyttämään kortti- ja lähimaksua. Lippuja talon esityksiin voi ostaa myös Kuopio Infosta (ma klo 9-17, ti-to klo 9-16, pe klo 9-15), Kuopion kaupunginteatterista (pe klo 12-19, la klo 12-18, muina päivinä 2 h ennen esitystä), Sokos Kuopiosta ja muista Lippupisteen valtakunnallisia myyntipisteistä niiden aukioloaikoina.

Asiakkaan sairastuessa Kuopion kaupunginorkesterin tai Kuopion Musiikkikeskuksen järjestämään esitykseen voi perua ostetut liput viimeistään 7 tuntia ennen esityksen alkua. Ulkopuolisten järjestäjien tapahtumien osalta peruutuskäytännöt vaihtelevat tapauskohtaisesti. Tarkemmat ohjeet lippuperuutuksiin löytyvät osoitteesta www.kuopionmusiikkikeskus.fi.

Ravintola Oodi palvelee arkisin klo 11-14 lounaan merkeissä ja aina esitysten yhteydessä. Kahvio on auki myös ennen väliajattomia esityksiä. Jonottamisen välttämiseksi tarjoilut suositellaan varaamaan ennakkoon osoitteesta www.kanresta.fi/valiaikatarjoilut/.

Kuopion Musiikkikeskuksessa toimitaan voimassa olevien turvallisuussuositusten mukaisesti. Alkusyksyn 2020 esityksiin myynnissä on vain osa katsomopaikoista, jotta yleisölle varmistetaan riittävät turvavälit.   Lue lisää Kuopion Musiikkikeskuksen turvallisuuskäytännöistä: www.kuopionmusiikkikeskus.fi/uutinen/turvallisuuskaytannot-kuopion-musiikkikeskuksessa/.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: