Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin toiminta alkaa elokuussa

Facebook Twitter

Julkaistu 23.06.2020 klo 08:49

Talo on suljettu 9.8. saakka

Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin tapahtumatoiminta alkaa jälleen elokuussa turvallisuuslinjaukset huomioiden. Kesäkauden ajan, 9.8. saakka Musiikkikeskus on suljettu. Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden 2020 ohjelmatietoja julkaistaan elokuussa. Kaupunginorkesterin tulevalle syyskaudelle ei myydä kausikortteja, vaan kaikkiin konsertteihin voi ostaa vain kertalippuja. Kesäaikana jo julkaistujen konserttien lippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupasta.

Yleisö on jälleen tervetullut Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin ensi elokuusta alkaen. Musiikkikeskus ja kaupunginorkesteri seuraavat Suomen hallituksen sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston tulevia linjauksia yleisötilaisuuksien järjestämisestä ja toimivat niiden puitteissa. Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin turvallisuuskäytännöistä konserttien ja muiden tapahtumien yhteydessä tiedotetaan elokuussa. Kesäkauden ajan, 9.8. saakka Musiikkikeskus on suljettu.

Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin syyskauden 2020 ohjelmatietoja julkaistaan elokuussa. Kaupunginorkesterin konsertteihin ei ensi syyskaudella myydä kausikortteja, vaan kaikkiin konsertteihin on myynnissä vain kertalippuja. Jo julkistetut ohjelmatiedot näkyvät osoitteessa www.kuopionmusiikkikeskus.fi, ja julkistettujen tapahtumien lippuja voi kesäkauden aikana ostaa Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi, Sokos Kuopiosta ja muista Lippupisteen valtakunnallisia myyntipisteistä niiden aukioloaikoina sekä varausnumerolla R-kioskeista kautta maan. Musiikkikeskuksen lippukassa sekä Musiikkikeskuksen lipunmyynnin palvelunumero avautuvat maanantaina 10.8.2020.

Kevään aikana Musiikkikeskuksen tapahtumia on jouduttu perumaan tai siirtämään toisiin ajankohtiin. Tapahtumakohtaiset tiedot peruuntumisista ja siirtämisistä sekä lippujen palautusohjeet löytyvät osoitteesta: www.kuopionmusiikkikeskus.fi/uutinen/koronaviruksen-vaikutukset-kuopion-musiikkikeskuksen-toimintaan/. Kesäaikana lippupalautuksia voi tehdä sähköisellä palautuslomakkeella > http://bit.ly/KuopionMusiikkikeskus_palautus sekä sähköpostitse osoitteessa musiikkikeskus(at)kuopio.fi.

Kuopion kaupunginorkesterin verkkokonserteista voi nauttia myös kesäaikana orkesterin YouTube-kanavalla osoitteessa: https://bit.ly/KuopionKaupunginorkesteri_verkkokonsertit.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: