Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kevätuhri-konsertit Kuopiossa ja Oulussa on peruttu

Facebook Twitter

Julkaistu 12.03.2020 klo 19:21

Kuopion kaupunginorkesterin Kevätuhri-konsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa pe 20.3. ja samainen konsertti Oulun Musiikkijuhlilla 19.3. on peruttu. Konserttien peruuttaminen noudattaa Suomen hallituksen tänään antamia suosituksia yleisötilaisuuksien peruutuksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Kuopion kaupunginorkesterin ja Oulu Sinfonian yhteiskonsertit on peruttu ensi viikolta. Kuopion Kevätuhri-konsertti oli tarkoitus järjestää Kuopion Musiikkikeskuksessa 20.3. ja Oulun Musiikkijuhlien konsertti Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan salissa torstaina 19.3. Katso lippujen palautusohjeet tästä.

Suomen hallitus on antanut suosituksen yli 500 hengen yleisötilaisuuksien peruuttamisesta toukokuun loppuun asti. Kuopion Musiikkikeskus ja kaupunginorkesteri pitävät huolta asiakkaistaan ja kantavat vastuunsa siitä, että tapahtumat ovat yleisölle turvallisia. Kuopion Musiikkikeskus ja kaupunginorkesteri tiedottavat muiden tilaisuuksien toteutumisesta ja tilaisuuksiin liittyvistä kysymyksistä mahdollisimman pian.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: