Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Candide-operetin esitys 23.10. Kuopion Musiikkikeskuksessa peruuntuu

Facebook Twitter

Julkaistu 21.08.2020 klo 09:54

Lippurahoja voi lunastaa takaisin 31.12. mennessä

Candide-operetin esitys perjantaina 23.10. klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksessa on peruttu vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Estradilla oli tarkoitus nähdä operetin solistit, kuoro ja Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestari Jonas Rannilan johdolla. Lippurahoja voi lunastaa takaisin 31.12.2020 saakka.

Lippupisteen kautta ostetut liput voi palauttaa osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/ löytyvän ohjeen mukaan. Kuopion Musiikkikeskuksesta ostetut liput voi palauttaa ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa http://bit.ly/KuopionMusiikkikeskus_palautus tai sähköpostitse osoitteessa musiikkikeskus(at)kuopio.fi. Lippupalautuksia voi hoitaa täyttämällä lomakkeen myös Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla sen aukioloaikoina.

Tarkemmat ohjeet lippupalautuksille löytyvät osoitteesta: www.kuopionmusiikkikeskus.fi/uutinen/koronaviruksen-vaikutukset-kuopion-musiikkikeskuksen-toimintaan/.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee asiakkaita ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä. Ma 24.8. lippukassa on suljettu ja to 27.8. se avautuu klo 14 koulutuksen vuoksi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: