Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Sinfoniaorkesterit kutsuvat tarttumaan Kuunteluhaasteeseen

Facebook Twitter

Julkaistu 18.11.2022 klo 11:51

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n ja sen jäsenorkestereiden yhteinen Kuunteluhaaste on suunnattu kaikille musiikista kiinnostuneille 

Suomen Sinfoniaorkesterit ry (Suosio) jäsenorkestereineen on käynnistänyt Kuunteluhaasteen, johon voi osallistua sekä musiikkia kuuntelemalla että käymällä konserteissa konserttikauden 2022–2023 aikana. 

Kenelle tahansa orkesterimusiikista ja -konserteista kiinnostuneelle suunnattu haaste sisältää yhteensä 30 kohtaa, joiden avulla kuulija haastetaan kokemaan konserttielämyksiä, tutkimaan musiikkisuhdettaan ja toivottavasti löytämään myös uutta kuunneltavaa tai virkistämään mieltään jo tuttujen soivien suosikkien parissa. 

Kuunteluhaaste löytyy Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n kotisivuilta. Omaa haastelistaansa voi täyttää suoraan tiedostoon, tai listan voi tulostaa itselleen omia muistiinpanoja varten.

Kiinnostavia konsertteja haastetta varten voi selata esimerkiksi Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n konserttikalenterista. Orkestereihin voi tutustua Suosion jäsenorkesterit-sivulla.

Kaikki haasteeseen osallistuneet voivat ladata itselleen Kuunteluhaasteen kultaisen tai hopeisen diplomin ja jakaa sen sosiaalisen median kanavissa. Kultaisen diplomin saa koko haasteen suorittamisesta, hopeisen diplomin haasteeseen osallistumisesta.

Osa mukana olevista orkestereista tarjoaa myös erilaisia etuja Kuunteluhaaste-diplominsa somessa jakaneille. Päivittyvä lista eduista löytyy niin ikään Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n kotisivuilta.

www.sinfoniaorkesterit.fi
www.facebook.com/sinfoniaorkesterit
www.twitter.com/suosio
www.instagram.com/sinfoniaorkesterit 

#KUUNTELUHAASTE #SUOSIO #ORKESTERITYHDESSÄ

Lisätiedot: viestintä- ja järjestökoordinaattori Aida Räihälä / Suomen Sinfoniaorkesterit ry, 0449894347, aida.raihala(at)sinfoniaorkesterit.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: