Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet jalkautuvat 28.8. ja 29.8.

Facebook Twitter

Julkaistu 25.08.2021 klo 15:43

Sinun orkesterisi kylässä Kuopion pääkirjastolla, museossa ja torilla

Kuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet jalkautuvat Kuopion keskustaan Meidän Kuopio –festivaalin aikaan, tulevana lauantaina 28.8. ja sunnuntaina 29.8. Yleisö pääsee nauttimaan maksuttomasti kauniista musiikista ja taidokkaasta soitosta Sinun orkesterisi kylässä –keikkojen myötä Kuopion pääkirjastolla, Kuopion museon uusissa tiloissa sekä Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalin toriohjelmassa.

Kuopion kaupunginorkesterin viuluduo Johannes Põlda ja Evgeny Pravilov jalkautuu lauantaina 28.8. Kuopion pääkirjastolle ja Kuopion museon uusiin tiloihin. Duo esiintyy pääkirjaston musiikkiosaston lavalla klo 13 ja klo 14 sekä Kuopion museon uudessa monitoimitilassa klo 15 ja klo 16. Duon ohjelmistossa soivat mm. W.A. Mozartin ja Reinhold Glieren sävelet.

Yleisöä pyydetään käyttämään kasvomaskia pääkirjaston ja museon tiloissa sekä huolehtimaan käsihygieniasta ja riittävästä etäisyydestä muihin kuin oman seurueen jäseniin. Tapahtumiin pyydetään saapumaan vain terveenä. Tarpeen vaatiessa kävijämääriä tapahtumissa ja Kuopion museon näyttelytiloissa rajoitetaan. Esityksiin on vapaa pääsy, kunkin esityksen kesto on noin 20 minuuttia.

Kaupunginorkesterin pasunistit Jari Lehtosaari ja Teppo Salmela esiintyvät lyhyellä musiikkinumerolla Kuopio Tanssii ja Soin toriohjelmassa sunnuntaina 29.8. klo 12 alkaen. Musiikkiesityksen yhteydessä haastateltavana on Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin johtaja Katariina Kummala.

Kuopion kaupunginorkesterin 4+1 KAUSIKORTTEJA syksyn Kausikonsertteihin voi lunastaa 8.9.2021 saakka. Myös kertaliput kaikkiin orkesterin syksyn konsertteihin ovat myynnissä. Kertalippujen ja kausikorttien myynti: mm. Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassa (avoinna ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin tuntia ennen esitystä) sekä Lippupisteen verkkokauppa ja myyntipisteet (mm. Sokos Kuopio).

Ajantasaiset ohjelmatiedot löytyvät Kuopion kaupunginorkesterin www-sivuilta. Muutokset ohjelmatietoihin ovat mahdollisia.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: