Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin jouset keikkailevat Nilsiässä 21.2.

Facebook Twitter

Julkaistu 17.02.2020 klo 10:16

Nilsiän Mantulla soivat suomalaisen elokuvamusiikin klassikkosävelmät

Kuopion kaupunginorkesterin jouset konsertoivat Nilsiän Mantulla perjantaina 21.2. klo 18. Konsertissa soivat ikivihreät elokuvasävelmät kotimaisista klassikkoleffoista. Orkesteri konsertoi samalla ohjelmalla maaliskuussa myös Riistavedellä, Maaningalla, Karttulassa, Vehmersalmella ja Juankoskella.

Kuopion kaupunginorkesterin konsertti Nilsiän Mantulla pe 21.2. vie yleisön suomalaisten klassikkoelokuvien tunnelmiin. Useat konsertin kappaleet, kuten Romanssi elokuvasta Katariina ja Munkkiniemen kreivi sekä Akselin ja Elinan häävalssi elokuvasta Täällä Pohjantähden alla, ovat nousseet aikansa suosituimpien sävelmien joukkoon. Monet kappaleista tuovat mieleen myös tanssilavojen nostalgian, jossa kaikuvat valssit ja tangot. Rillumarei-meininkiä ja reippaampaa tahtia kuullaan mm. kappaleiden Lentävä kalakukko ja Säkkijärven polkka myötä. Konsertissa kaupunginorkesterin jousia liidaa omalta paikaltaan I-viulun äänenjohtaja Ian Tomilov, ja konsertin juontaa orkesterin tuottaja Elina Prepula.

Kaupunginorkesterin jouset keikkailevat myös maaliskuussa samalla ohjelmalla Riistaveden seurakuntasalissa 23.3., Maaninkajärven koululla 24.3., Karttulassa Kissakuusen koululla 25.3., Vehmersalmella Tetrimäen kartanossa 26.3. ja Juankosken koululla 27.3. Kuopion kaupunginorkesteri järjestää maaliskuun konsertit yhteistyössä Kuopion pitäjäraatien kanssa.

Nilsiän Mantulla järjestettävän konsertin kesto on noin 45 minuuttia, ja siinä ei ole väliaikaa. Konsertin järjestää Kuopion kaupunginorkesteri yhteistyökumppaninaan NIKE ry.

Liput Suomalaisen elokuvamusiikin sävelmiä -konserttiin: 10 €. Hinnat sisältävät Kuopion kaupunginorkesterin palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 h ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm/mvm). Kuopio Info kauppakeskus Apaja, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi. Myynti myös konserttipäivänä 1 h ennen ovelta.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: