Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri soittaa ravintoloissa Kuopio juhlii –tapahtuman aikaan

Facebook Twitter

Julkaistu 15.08.2019 klo 13:55

Myös pienyhtyeet jalkautuvat Kuopion keskustaan 22.-23.8.

Kuopion kaupunginorkesteri jalkautuu ilahduttamaan kuulijoita ravintoloihin Kuopio juhlii –tapahtuman aikaan torstaina 22.8. ja perjantaina 23.8. Isompien kokoonpanojen lisäksi Kuopion keskustan kahviloissa ja ravintoloissa voi nauttia orkesterin pienyhtyeiden soitosta. Orkesteri muistuttelee soitollaan myös Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin syyskauden alkamisesta 30.8. alkaen.

Kuopio juhlii –tapahtuman aikaan Kuopion kaupunginorkesterin soitosta voi nauttia ilmaiseksi ravintolaympäristössä. Kaupunginorkesterin jousten soittoa voi kuunnella torstaina 22.8. klo 16 Hygge Brossa ja perjantaina 23.8. klo 14 alkavassa tilaisuudessa Sokos Hotel Puijonsarven juhlatilassa. Ohjelmassa on suomalaisen kesäillan nostalgiaa, jossa kaikuvat mm. Toivo Kärjen säveltämät tangot ja valssit. Kaupunginorkesterin puhaltajat vahvistettuna lyöjällä ja kontrabasistilla esiintyvät torstaina 22.8. klo 18 Ravintola Introssa ja perjantaina 23.8. klo 18 Kuopion Saanassa. Kokoonpanoa johtaa Kansallisoopperan oboistina toimiva Antti Hartikainen. Konserttien yhteydessä kuullaan orkesterin syksyn ohjelmasta.

Samojen päivien aikana kaupunginorkesterin duo Fernando Uehara, huilu ja Anfisa Troitskaia, alttoviulu viihdyttää yleisöä Kahvila-ravintola Salacavalassa sekä Kuopion kauppahallissa. Orkesterin Enigma-kvartetti esiintyy King’s Crownissa ja Ravintola Gállassa. Alttoviulistien Ilja Vasiliev ja Anfisa Troitskaia duo soittaa Kahvila ja kakkukauppa Houkutuksessa sekä Ravintola Skillassa.

Katso koko orkesterin ja pienyhtyeiden tarkempi esiintymisaikataulu 22.-23.8. osoitteesta: https://kuopionseina.fi/kuopio-juhlii/

23.-24.8. klo 11-20 voi torin Satoa-festivaalilla herkutella Kuopion Musiikkikeskuksen Ravintola Oodin antimilla. Oodin Satoa-menu: Burgushi; Savo-Karjalan Possunniskaa, spelttiä ja pekoni-coleslaw. Vege-tostada; Socca-leipää, porkkana-papumuhennosta ja pikkelöityä Suonenjoen sipulia. Omena-raakakakkua, vaniljamoussea ja hillottua Suonenjoen omenaa (hinnat 5-6 €/annos).

Kaupunginorkesterin  kausikonserttisarjan kausikorttimyynti syksylle on käynnissä. Kausikorttimyynti päättyy 31.8. Myös kausikonserttien yksittäislippujen myynti on jo käynnissä.

Kuopion Musiikkikeskuksen syyskausi avataan kaupunginorkesterin Sukella syksyyn! –ilmaiskonsertilla pe 30.8. klo 18 Konserttisalissa. Konsertissa kuullaan maistiaisia syksyn ohjelmasta ylikapellimestari Jaakko Kuusiston johdolla. Ilta jatkuu Valohallissa jatkojen merkeissä.

Kausikortit syksyn 2019 kausikonsertteihin: 220 € permanto / 179 € parvet ja eläkeläiset / 73 € lapset alle 16v, opiskelijat, varusmiehet ja työttömät. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/kausikortti. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). 6.9. alkaen Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 h ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm/mvm). Kuopio Info kauppakeskus Apaja, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: