Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri mukana uudessa TrueKPO-palvelussa

Facebook Twitter

Julkaistu 07.05.2021 klo 14:01

Kuopioon uusi verkkokauppa – TrueKPO paketoi alueen vapaa-ajan palvelut

Vararengasravintolat Oy on yhdessä kumppaneidensa kanssa luonut TrueKPO –palvelun, joka yhdistää paikalliset palvelut ja ihmiset. TrueKPO ei ole vain digitaalinen palvelualusta, se on aito konkreettinen toimi, jolla yhtiö yhdistää elämystoimijoiden parhaat puolet ja niiden asiakkaat täysin uudella tavalla.

– TrueKPO mahdollistaa vaivattoman viihtymisen. Enää asiakkaan ei tarvitse huolehtia käytännön järjestelyistä ravintolakokemustaan varten. Palvelupaketeissamme me olemme jo huomioineet muun muassa taksikyyditykset sekä lastenhoidon, ja nämä kaikki palvelut ovat asiakkaan ostettavissa vain yhdellä klikkauksella. Tämä on yksi esimerkki siitä, mitä TrueKPO -palvelu tarjoaa, sillä erilaisia paketteja on tällä hetkellä myynnissä jo noin seitsemänkymmentä ja niitä tulee jatkuvasti lisää, summaa Vararengasravintolat Oy:n toimitusjohtaja Juho Rissanen.

– Koronan myötä olemme muuttuneet ja tulemme nyt uutena yhtiönä ulos. Olemme tarkentaneet missiotamme ja koko toimintaympäristömme, kaupunki ja sen ihmiset sekä yritykset ovat meille tärkeitä. Haluamme olla rakentamassa sosiaalisia kohtaamisia ja hauskanpitoa mahdollistavan alustan yhdessä alueen muiden yritysten kanssa. Korona opetti meille sosiaalisten kohtaamisten merkityksen ja ymmärsimme, että toinen toistamme tukemalla, olemme enemmän kuin vain osiemme summa. Me taistelemme sosiaalisten verkostojen puolesta ja halusimme tehdä jotain konkreettista palvelualojen puolesta, Rissanen jatkaa.

Kuopion kaupunginorkesteri haluaa alusta alkaen yhteistyössä Vararengasravintoloiden ja alueen toimijoiden kanssa olla mukana rakentamassa tiiviimpää alueellisen palvelutarjonnan ja elämyksellisten tuotteiden yhteisöä. Syksystä 2021 alkaen myös orkesterin konsertit ovat osana TrueKPO-tuotepaketteja.

”Kuopiosta Suomen helpoiten lähestyttävä matkailukohde”

TrueKPO –konseptin missio on saada ihmiset pois kotisohvilta, sillä yhdessä kokeminen ja tekeminen on kultaakin arvokkaampaa. Koronan jälkeen on taas aika ottaa ilo irti elämästä ja nauttia toistemme seurasta. Kuluttajille TrueKPO on täysin uudenlainen mahdollisuus löytää alueen elämystoimijat sekä kokea täysin uudenlaisia elämyksiä yhdessä. Yrityksille TrueKPO tarjoaa keinon paketoida oma palvelu osaksi suurempaa kokonaisuutta, joka palvelee asiakasta entistäkin paremmin.

– Me olemme kohtaamisten ammattilaisia ja olemme halunneet kiteyttää tähän palveluun meidän ja yhteistyökumppaneidemme osaamisen – luota meihin, paketti toimii. Toki uusia ideoita paketeista otamme mielellämme vastaan, joten rohkeasti vain ehdottamaan. Yrityksiltä toivomme myös yhteydenottoja, joskaan aivan identtisiä, päällekkäisiä palveluita emme halua varta vasten tuottaa, kertoo Rissanen.

– Tulevaisuudessa haluamme olla yhtiö, joka tarjoaa täysin uudenlaisia palveluja sekä tapoja olla ja viihtyä yhdessä. Palvelun ja alustan kehittäminen on vasta alussa ja tulevaisuudessa haluamme Kuopion olevan Suomen helpoiten lähestyttävä matkailukohde, Rissanen jatkaa.

– Olen iloinen toimijoita yhdistävästä uudenlaisesta tekemisestä, jossa ostaminen on tehty asiakkaalle helpoksi. TrueKPO:ssa usean toimijan palvelut on mahtavasti yhdistetty toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi, iloitsee Kirsi Soininen, Kuopion kaupungin markkinointijohtaja.

www.truekpo.fi

Lisätietoja:
Juho Rissanen
toimitusjohtaja
Vararengasravintolat Oy
+358 44 091 1934
juho.rissanen(at)vrr.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: