Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri hakee kesäharjoittelijaa konserttiesittelyjen kirjoittajaksi

Facebook Twitter

Julkaistu 01.03.2019 klo 16:08

Haku auki 18.3. saakka

Kuopion kaupunginorkesteri hakee kesäharjoittelijaa tehtävänään orkesterin syyskauden 2019 konserttiesittelytekstien kirjoittaminen taiteilija- ja teosesittelyineen. Kirjoitustyöhön haetaan tehtävään soveltuvaa opiskelijaa yhden kuukauden ajaksi. Haku tehtävään on auki www.kuntarekry.fi-sivuilla ma 18.3. klo 12:00 asti.

Kuopion kaupunginorkesteri hakee Kuopion kaupungin kesäharjoitteluhaussa harjoittelijaa tehtävänään Kuopion kaupunginorkesterin konserttien esittelytekstien työstäminen ja kirjoittaminen syyskaudelle 2019 taiteilija- ja teosesittelyineen. Tehtävään voi kuulua myös muiden tarvittavien tekstien kirjoittamista.

Hakijalta vaaditaan kirjallista osaamista ja suuntautumista musiikkialalle. Häneltä edellytetään kykyä tuottaa kiinnostavia, ymmärrettäviä ja faktatietoa sisältäviä konserttien esittelytekstejä taiteilija- ja teosesittelyineen. Lisäksi hakijalta edellytetään erinomaista oikeinkirjoitustaitoa, esittelyjen kirjoittamisessa tarvittavaa kielitaitoa, tiedonhankintavalmiutta ja musiikin analyyttista ymmärrystä. Hakijan eduksi katsotaan kyky tuottaa eripituisia, erityylisiä ja eri tarkoituksiin sopivia tekstejä.

Hakuilmoitus löytyy osoitteesta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesa-2019-kaup.orkesterin-konsertties.kirjoittaja-220529/?r=2.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: