Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri esiintyy Matkuksen joulunavauksessa 20.11.

Facebook Twitter

Julkaistu 16.11.2021 klo 15:31

Myös yleisö pääsee laulamaan jouluista musiikkia orkesterin säestyksellä Elohuoneessa

Kuopion kaupunginorkesteri soittaa kaksi kaikille avointa joulunavauskonserttia kauppakeskus Matkuksessa lauantaina 20.11. klo 13 ja klo 15. Myös yleisö pääsee osallistumaan konserttiin yhteislaulujen myötä. Orkesteria johtaa kapellimestari Atso Almila, ja esilaulajina toimivat orkesterin kummikoulun, taidelukio Lumitin musiikkilinjalaiset Pinja Myllynen ja Selma Kekäläinen.

Lauantaina 20.11. Matkuksessa viihdytään yhdessä musiikin parissa ja lauletaan jouluisia säveliä Kuopion kaupunginorkesterin kanssa. Orkesteri soittaa kaksi kaikille avointa joulunavauskonserttia klo 13 ja klo 15 Matkuksen Elohuoneessa kapellimestari Atso Almilan johdolla. Joulunavauskonserttien ohjelmassa on suomalaisia, suosittuja joululauluja, kuten Varpunen jouluaamuna ja Sydämeeni joulun teen, joita yleisö pääsee laulamaan sinfoniaorkesterin säestyksellä. Esilaulajina toimivat orkesterin kummikoulun, taidelukio Lumitin musiikkilinjalaiset Pinja Myllynen ja Selma Kekäläinen. Lisäksi orkesterinumeroina kuullaan mm. amerikkalaisia joulusävelmiä, kuten Irving Berlinin White Christmas ja Leroy Andersonin Rekiretki.

Musiikin lisäksi luvassa on tärppejä kaupunginorkesterin tulevasta konserttiohjelmasta sekä arvontaa, jossa voi voittaa lippuja orkesterin konsertteihin. Orkesterin molemmat joulunavauskonsertit ovat kaikille avoimia, ja niihin on vapaa pääsy.

Katso Matkuksen joulunavauksen muu ohjelma Matkuksen www-sivuilta.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: