Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kaupunginorkesterin duot taidemuseolla 27.3. ja 24.4.

Facebook Twitter

Julkaistu 21.03.2022 klo 15:21

Konserteissa musiikki ja kuvataide kohtaavat

Kuopion kaupunginorkesteri vierailee taidemuseon Ihmisen kuva -näyttelyssä sunnuntaina 27.3. ja 24.4. klo 15. Konserteissa musiikki ja kuvataide kohtaavat ja luovat katsojalle eri aisteja puhuttelevan elämyksen.

Ensimmäisessä pienoiskonsertissa esiintyvät Nevio Keller (oboe) ja Ananta Diaz (fagotti). He esittävät mm. Bachin ja Vivaldin kaunista barokkimusiikkia. Luvassa on sekä soolonumeroita että yhteinen duetto. 24.4. klo 15 pienoiskonsertissa soittavat Vitoldas Sokolnikas (trumpetti) ja Jon Roskilly (pasuuna).

Konsertit järjestetään osana taidemuseon Ihmisen kuva -näyttelyä. Eri aikoina esiin nostetut ihmiskuvauksen näkökulmat ja kuvaustapojen muutokset kertovat yhteiskunnan ja ajattelutapojen muuttumisesta sekä taiteemme kehityksestä. Pääosassa ovat arjen ja työn kuvaukset sekä vapaa-ajan viettoon liittyvät aiheet. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden pohtia identiteettiin liittyviä kysymyksiä. Näyttelyssä käsitellään myös elämänkaaren vaiheita lapsuudesta vanhuuteen saakka.

Pienoiskonsertteihin voi osallistua taidemuseon pääsymaksun hinnalla 10/6 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi ja museokortti käy myös maksuvälineeksi.

Lisätiedot: Marja Louni, Kuopion taidemuseon intendentti, 044 718 2639, marja.louni(at)kuopio.fi

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: