Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Black Friday -tarjouksia 25.11. asti

Facebook Twitter

Julkaistu 23.11.2018 klo 16:49

Edut voimassa koko viikonlopun 23.-25.11.2018

Kuopion kaupunginorkesterin BLACK FRIDAY (& weekend) tuo valoa elämääsi! Musta perjantai tarjoaa monia houkutuksia. Älä osta tavaraa – osta elämyksiä itselle tai lahjaksi. Orkesterin Black Friday –tarjoukset ovat voimassa ja myynnissä su 25.11.2018 klo 23.59 saakka.

Orkesterin Black Friday -tarjoukset tuovat elämääsi kauneutta, iloa, lohtua, lämpöä ja riemua. Etuliput on kohdistettu kahteen upeaan loppuvuoden konserttiin: 19.12. Loistokas joulukonsertto ja 31.12. Uudenvuoden aatto @ Musiikkikeskus.

19.12. klo 19 Loistokas joulukonsertto
BLACK FRIDAY -LIPUT 10 € (norm. 17 €)

Meta4-jousikvartetissa maailmalla menestynyt viulisti Antti Tikkanen on rakentanut riemukkaan ja loistokkaan joulukonsertin mukaansatempaavista ja jouluisen talvisista sävellyksistä. Antti itse heittäytyy mm. Vivaldin Talven tulkiksi. Notkeaääninen sopraano Tuuli Lindeberg on puolestaan vakuuttanut yleisönsä niin barokkispesialistina kuin uudemmankin musiikin tulkkina. Molempia joulukonsertin taiteilijoita yhdistää jatkuva uudistuminen ja sydämellisen valloittava ote musisointiin, joka nostattaa yleisönkin juhlatunnelmiin.

31.12. klo 20 Uudenvuodenaatto @ Musiikkikeskus
BLACK FRIDAY -LIPUT 25 € (norm. 35 €)

Remontin päättymistä juhlitaan vuodenvaihteessa Kuopion Musiikkikeskuksessa täysin kyseenalaisella konserttispektaakkelilla yhdessä näyttelijä Aku Hirviniemen, sopraano Johanna Rusasen ja ylikapellimestari Jaakko Kuusiston kanssa. Akun suosituista Putous-hahmoista ainakin valvova rakennusmestari Timo Harjakainen on luvannut piipahtaa paikalla kertomassa oman mielipiteensä Musiikkikeskuksen perusparannusremontista. Juhliin saapuu myös pastori Usko Eevertti Luttinen ja dramaattinen oopperadiiva. Mutta onko kyseessä Savonmuan Hilima vai Marja Tyrni, se jää nähtäväksi. Luvassa on siis aimo annos draamaa, komediaa, hyvää musiikkia ja vallattomia kohtaamisia. Ennen konserttia Ravintola Oodin New Year’s Eve Buffet. Buffet ei sisälly tarjoushintaan.

Black Friday -tarjoukset ovat voimassa pe 23.11.2018 klo 9 alkaen su 25.11.2018 klo 23.59 saakka. Tarjous koskee uusia varauksia / ostoja. Ei ostorajoitusta.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ja www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Markkinointipäällikkö Sari Kauhanen, puh. 044 718 2369, sari.kauhanen(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: