Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Yleisön kestosuosikki Irina saapuu harvinaiselle keikalle Kuopion Musiikkikeskukseen 27.10.

Facebook Twitter

Julkaistu 09.08.2023 klo 09:35

Lipunmyynti konserttiin alkaa keskiviikkona 9.8. klo 9

Suomen suosituimpien esiintyjien joukkoon kuuluva Irina saapuu esiintymään Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisaliin perjantaina 27.10. klo 19. Konsertissa kuullaan läpileikkaus Irinan tuotannosta: lukuisia hittejä ja myös harvemmin kuultuja kappaleita. Lipunmyynti keikalle alkaa keskiviikkona 9.8. klo 9.

Toistakymmentä vuotta Suomen suosituimpien esiintyjien joukkoon kuulunut Irina saapuu odotetulle keikalle Kuopion Musiikkikeskukseen pe 27.10. Konsertti sisältyy kuusi paikkakuntaa käsittävään konserttisalikiertueeseen. Urallaan yli tuhat keikkaa tehnyt Irina on tehnyt viimeksi varsinaisen konserttisalikiertueen vuonna 2010. Muut syksyn 2023 kiertuepaikkakunnat ovat Tampere, Hyvinkää, Mikkeli, Lahti ja Helsinki.

Konsertissa tullaan kuulemaan tarinallinen läpileikkaus Irinan tuotannosta. Ohjelmisto koostuu Irinan lukuisien hittien lisäksi monista harvemmin keikoilla kuulluista kappaleista. Luvassa on ‘irinaisen’ energian lisäksi paljon myös Irinan aistikasta puolta.

Irina on monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Energisistä keikoistaan tunnettu Irina nauttii esiintymisistä ja suosittuna live-esiintyjänä hän on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 saavutti yhden merkkipaalun, johon harva artisti yltää: huimat 1000 keikkaa tulivat täyteen.  Irina on myös vakiovieras supersuositussa Elämäni biisi –sarjassa, joka jatkuu Ylellä tänä syksynä.

Irina julkaisi helmikuussa 2021 kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levyn nimikkobiisistä muodostui Irinan uran isoin hitti. Kappale on ollut 121 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla, ollen useita viikkoja myös listaykkösenä. Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä striimausten yhteislistalla kolmannella sijalla.

Viime syksynä Irina työsti studiossa uutta albumiaan. Tulevalta levyltä saatiin vuoden lopulla ensimmäinen näyte Rikoskumppani-singlen muodossa. Kappaleen voi kuulla myös tammikuussa ensi-iltansa saaneessa Pamela Tolan uudessa elokuvassa Järjettömän paska idea.

Konsertin kesto on noin 1 tunti 40 minuuttia sisältäen väliajan.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 36,90 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: