Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Ti-Ti Nalle viettää Hirsimetsän juhlia Kuopion Musiikkikeskuksessa 24.10.2022

Facebook Twitter

Julkaistu 25.04.2022 klo 10:26

Nallet tavattavissa ennennäkemättömän konsertin jälkeen

Lapsiyleisön kestosuosikki Ti-Ti Nalle vierailee Kuopion Musiikkikeskuksessa ma 24.10.2022 klo 18 uudella, ennennäkemättömällä konsertilla. Hirsimetsän juhlat -konsertti on interaktiivinen esitys, ja Nallet ovat tavattavissa konsertin jälkeen. Lipunmyynti konserttiin alkaa ma 25.4. klo 10.

Kuopion Musiikkikeskuksessa usein vieraillut ja perheiden suosion saanut Ti-Ti Nalle palaa esiintymään lapsille ma 24.10. Hirsimetsän juhlat -konsertilla. Esityksessä vietetään Hirsimetsän juhlia, ja mukana on tuttuja metsän asukkaita, mutta myös salaperäinen, uusi asukas, jota kukaan ei ole koskaan aiemmin tavannut. Lipunmyynti konserttiin alkaa ma 25.4. klo 10.

Aivan uudella käsikirjoituksella tehty konsertti kestää noin tunnin, jonka jälkeen Ti-Ti Nallen luonut Riitta Korpela ja Nallet saapuvat yleisötiloihin tapaamaan perheitä.

Konsertti soveltuu kaikenikäisille. Esitys on interaktiivinen, joten jokainen pääsee osallistumaan siihen.

Liput: 23 € / perhelippu 2 lasta ja 2 aikuista 84 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: