Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Ti-Ti Nalle seikkailee joulutontun kanssa Kuopion Musiikkikeskuksessa 13.11.

Facebook Twitter

Julkaistu 09.11.2023 klo 10:00

Nallet tavattavissa konsertin jälkeen

Lapsiyleisön kestosuosikki Ti-Ti Nalle vierailee Kuopion Musiikkikeskuksessa maanantaina 13.11. klo 18 uudella jouluisella konsertilla. Joulutontun tarina -konsertissa yleisö pääsee laulamaan ja leikkimään musiikin mukana, ja Nallet ovat tavattavissa konsertin jälkeen.

Kuopion Musiikkikeskuksessa usein vieraillut ja perheiden suosion saanut Ti-Ti Nalle palaa esiintymään lapsille ma 13.11. Joulutontun tarina -konsertilla, jossa yleisö pääsee mukaan Nalleperheen joulutohinoihin ennen aattoaamua. Konsertissa ihmetellään, miten saadaan joulu valmiiksi isossa hirsitalossa keskellä Hirsimetsää. Pikkunallet taapertavat rappusia ylös ja alas auttaessaan vanhempiaan siivoten ja joulusalaisuuksia kuiskien. Kukaan nalleista ei osaa arvata, kuka punalakkinen olento seuraa nallejen touhuja hirsitalon ruutuisista ikkunoista salaa kurkkien.

Konsertissa nautitaan joulun ilosta ja tunnelmasta yhdessä nallejen kanssa. Yleisö pääsee laulamaan ja leikkimään musiikin mukana. Konsertin päätteeksi kaikki halukkaat pääsevät halailemaan nalleja, ja Ti-Ti Nallen luonut Riitta Korpela jakaa fanikortteja. Konsertin yhteydessä on myös Ti-Ti tuotemyyntiä.

Konsertin kesto n. 1 tunti, ja se soveltuu kaiken ikäisille. Konsertin jälkeen Riitta Korpela ja Nallet tapaavat perheitä Konserttisalin lämpiössä.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 24 € / 88 € perhelippu (sis. 4 hlöä). Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen muut valtakunnalliset myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: