Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Suositut tubettajat ja tiktokkaajat Kuopion Musiikkikeskuksessa 7.10.

Facebook Twitter

Julkaistu 05.05.2023 klo 09:17

Lipunmyynti Meemitalo Tourille käynnistyi tänään 5.5. klo 9

Meemitalo Tour tuo huippusuositut somevaikuttajat Kuopion Musiikkikeskukseen hauskan tapahtuman merkeissä lauantaina 7.10.2023 klo 16. Luvassa on interaktiivinen lavashow ohjelmassaan visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä Meet & Greet. Mukana ovat Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi, Mr. Zeus, Katja, Arttu Laitinen ja Nino Ärling. Tapahtuman lipunmyynti alkoi 5.5. klo 9.

Meemitalo Tour rantautuu toista kertaa Kuopion Musiikkikeskukseen lauantaina 7.10. ja tuo mukanaan Kuopioon huippusuositut vaikuttajat. Konserttisalissa nähdään interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa on visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken. Lavashown jälkeen luvassa on Meet & Greet, jossa yleisö pääsee tapaamaan Suomen ykkösvaikuttajia. Esiintymässä ovat Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi, Mr. Zeus, Katja, Arttu Laitinen ja Nino Ärling. Edelliskerralla Meemitalon tapahtuma Kuopion Musiikkikeskuksessa oli loppuunmyyty.

Meemitalo on Suomen ensimmäinen somettajien yhteinen kommuuni, johon kuuluu useita suosittuja tubettajia ja tiktokkaajia. Niko ja Santtu perustivat Meemitalon vuonna 2020. Itse Meemitalo sijaitsee Tampereella ja sieltä löytyvät skeittiparkki, trampoliini, vaahtomonttu, kuvausstudio, pelihuone sekä muita kuvaustiloja. Meemitalo on jäsenten yhteinen kuvaustila, jossa monet videot, haasteet ja TikTokit kuvataan yhdessä.

Tapahtuman kesto n. 3 tuntia, sisältäen 1 tunnin show’n ja Meet & Greet -osion.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 33,40 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: