Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Suositut tubettajat ja tiktokkaajat Kuopion Musiikkikeskuksessa 22.10.

Facebook Twitter

Julkaistu 31.05.2022 klo 15:52

Meemitalo Tourin liput myyntiin 6.6.

Meemitalo Tour tuo huippusuositut some-vaikuttajat Kuopion Musiikkikeskukseen hauskan tapahtuman merkeissä lauantaina 22.10.2022 klo 18. Luvassa on interaktiivinen lava-show ohjelmassaan visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken sekä Meet & Greet. Mukana ovat Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi ja Mr Zeus. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa 6.6. klo 10.

Meemitalo Tour rantautuu ensimmäistä kertaa Kuopion Musiikkikeskukseen lauantaina 22.10. ja tuo mukanaan Kuopioon huippusuositut vaikuttajat. Konserttisalissa nähdään interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa on visailuja ja kisailuja esiintyjien kesken. Lavashown jälkeen luvassa on Meet & Greet, jossa yleisö pääsee tapaamaan Suomen ykkösvaikuttajia. Esiintymässä ovat Niko ja Santtu, Ella & Helmi, Weksi ja Mr Zeus.

Meemitalo on Suomen ensimmäinen somettajien yhteinen kommuuni, johon kuuluu 10 suosittua tubettajaa ja tiktokkaajaa. Meemitalon jäsenillä on somessa yhteensä yli 3 miljoonaa seuraajaa. Niko ja Santtu perustivat Meemitalon vuonna 2020, ja nyt Meemitaloon kuuluvat myös Ella & Helmi, Weksi, Veetu Vuori, Katjanen, Mr. Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen.

Itse Meemitalo sijaitsee Tampereella ja sieltä löytyvät skeittiparkki, trampoliini, vaahtomonttu, kuvausstudio, pelihuone sekä muita kuvaustiloja. Meemitalo on jäsenten yhteinen kuvaustila, jossa monet videot, haasteet ja Tiktokit kuvataan yhdessä.

Esityksen arvioitu kesto noin 1 tunti, ei väliaikaa. Meet & Greet Konserttisalin tilaisuuden jälkeen.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 22 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: