Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Somesta tutut suosikkitubettajat saapuvat Kuopion Musiikkikeskukseen 9.11.2024

Facebook Twitter

Julkaistu 04.05.2024 klo 16:00

Toimistopoikien vierailulla luvassa vauhdikas lavashow sekä Meet & Greet fanien kanssa

Ensi marraskuussa Kuopion Musiikkikeskuksessa voi tavata Youtubesta ja TikTokista tuttuja suosikkitubettajia Toimistopoikien vierailun myötä. Lauantaina 9.11. klo 16 luvassa on hauska lavashow, jonka jälkeen fanit pääsevät tapaamaan tubettajia Meet & Greetissä. Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 6.5. klo 9.

Toimistopojat Live -kiertue tuo Youtuben katsojat ja fanit lähemmäksi Toimistopoikia. Kuopion Musiikkikeskukseen kiertue saapuu lauantaina 9.11. Ennennäkemättömässä lavashowssa pelataan Youtube-videoista tuttuja vauhdikkaita pelejä ja suoritetaan hauskoja haasteita yleisön silmien edessä. Jokainen kiertueen lavashow on aina uniikki ja omanlaisensa elämys. Tapahtuman kruunaa lavashown jälkeen järjestettävä Meet & Greet, jossa fanit pääsevät tapaamaan suosikkitubettajat ja ottamaan heidän kanssaan yhteiskuvan.

Toimistopojat on vuonna 2023 perustettu suomalainen viihdeyhteisö, jonka taustalla toimivat sosiaalisen median tutut kasvot Roni Back, Eero Suhonen eli Suhis, Kevin Ensio, Sere Siltala, Veikka Markkanen, Olli Kokkola ja Mikael Vuori eli Roponen. Toimistopoikien Youtube- ja TikTok-kanavat ovat kokeneet räjähdysmäisen kasvun, ja lisäksi he ovat laajentaneet tekemistään myös somen ulkopuolelle live-esiintymisiin, TV-töihin sekä kirjoihin. Kaikkea Toimistopoikien tekemistä yhdistää positiivisuus sekä huumori: heidän tavoitteenaan on pitää hauskaa yhdessä, kokeilla uusia asioita ja viihdyttää.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 29,90 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus ma-pe klo 13-17 tai esityksen alkuun, suljettu 10.5. ja 17.5., viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Lippupisteen valtakunnalliset myyntipisteet ja R-kioskit (vain lunastus varausnumerolla). eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: