Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Pikku Papun Orkesterin ja livepiirtäjä Liisa Kallion 10-vuotisjuhlakonsertti Kuopion Musiikkikeskuksessa 11.2.

Facebook Twitter

Julkaistu 21.11.2022 klo 09:58

Konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 21.11.

Lasten ja perheiden suosion saavuttanut Pikku Papun Orkesteri esiintyy 10-vuotisjuhlakonsertissaan yhdessä livepiirtäjä Liisa Kallion kanssa Kuopion Musiikkikeskuksessa lauantaina 11.2.2023 klo 15. Konsertissa kuullaan tuttuja papulauluja vuosikymmenen ajalta ja nähdään, miten laulu siirtyy kuvaksi Liisa Kallion piirtämänä. Myös perheen pienimmät pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Lipunmyynti konserttiin alkaa ma 21.11. klo 10.

Pikku Papun Orkesteri on Jenny ja Antti Wihurin säätiön tunnustuspalkinnolla vuonna 2018 palkittu lastenmusiikkia säveltävä, sovittava ja esittävä yhtye. Orkesteri on ollut myös ehdolla Emma-gaalassa Vuoden lastenlevy -kategoriassa sekä voittanut vuonna 2018 Vuoden lastenmusiikkiyhtye -palkinnon lastenmusiikkipäivän Jellona-gaalassa. Orkesteri on julkaissut kaksi levyä, Pikku Papun laulut (Tammi, 2012) ja Pikku Papun Orkesteri (Tammi, 2016).

Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Papulaulujen lisäksi orkesteri on tulkinnut ja uudelleensovittanut mm. Yleisradiolle perinteisiä lastenlauluja Mörri-Möykystä Lennä Lennä Leppäkerttuun.

Orkesterin papulaulut syntyvät yhteistyössä kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion kanssa. Kuopion Musiikkikeskuksen konsertissa 11.2. Liisa Kallio nähdään Konserttisalin lavalla yhdessä Pikku Papun Orkesterin kanssa. Hän piirtää konsertin aikana yleisön edessä hurmaavia kuvia, jotka heijastetaan valkokankaalle. Kallion kuvissa arki limittyy fantasiaan, ja isoja asioita löytyy pienen ja yksinkertaisen kautta.

Kuopion konsertissa koko yleisö pääsee mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia, ei väliaikaa.

Liput: 17 € peruslippu / 12 € lapset alle 16 v. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: