Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Pikku Papun Orkesterin ja Blind Gut Companyn esityksessä yhdistyvät lastenmusiikki ja nykysirkus

Facebook Twitter

Julkaistu 20.01.2020 klo 11:25

Pikku Papun Musiikkisirkuksessa 25.1. myös kiehtovaa visuaalisuutta

Lasten ja nuorten Pakkaspäivien aikaan, lauantaina 25.1. klo 15 nähdään Kuopion Musiikkikeskuksessa sirkusryhmä Blind Gut Companyn ja lastenmusiikkiyhtye Pikku Papun Orkesterin esitys Pikku Papun Musiikkisirkus. Siinä yhdistyvät ihastuttava lastenmusiikki, leikkisä nykysirkus ja kiehtova visuaalisuus.

Lauantaina 25.1. Kuopion Musiikkikeskuksessa päädytään seikkailulle mielikuvitusmaailmoihin Pikku Papun Musiikkisirkuksessa, jossa yhdistyvät lastenmusiikki ja nykysirkus. Esityksessä kuullaan yksitoista Pikku Papun Orkesterin tuttua kappaletta, jotka saavat uuden muodon sirkusesiintyjien tulkitsemina. Lavalla nähdään musisointia, ilma-akrobatiaa, nuorallatanssia ja jongleerausta. Viulun, kellopelin, kitaran ja muiden soittimien lisäksi Musiikkisirkuksessa soivat muun muassa kattilat. Myös yleisö pääsee mukaan laulamaan ja leikkimään.

Lastenmusiikkiyhtye Pikku Papun Orkesterissa soittavat Heli Kajo / laulu, nokkahuilu ja kellopeli, Antti Kokkola / laulu, mandoliini ja xylofoni, Maiju Kopra / laulu, trumpetti ja xylofoni, Mikko Kuorikoski / laulu, kontrabasso, Sannis Sundström / laulu, viulu ja kellopeli sekä Sampo Sundström / laulu ja kitara. Sirkusryhmä Blind Gut Companyyn kuuluvat Inga Björn / ilma-akrobatia, Saana Peura / nuorallatanssi sekä Tuomas Vuorinen / jongleeraus ja esinemanipulaatio.

Esityksen järjestää Kuopion Musiikkikeskus. Sen kesto noin 40 minuuttia ja ikäsuositus yli 2 vuotta.

Sirkusteema on esillä Kuopion Musiikkikeskuksessa myös aiemmin samalla viikolla. Kuopion kaupunginorkesterin kausikonsertin 23.1. klo 19 solistina nähdään jonglööri Sakari Männistö, ja kausikonsertin ohjelmistosta kuullaan myös päiväkonsertti alueen päiväkoti- ja alakouluryhmille pe 24.1. klo 10. Viikon esitykset ovat osa Lasten ja nuorten Pakkaspäivien ohjelmatarjontaa.

Liput Pikku Papun Musiikkisirkus –konserttiin: 20 € aikuiset / 15 € lapset / OP Pohjois-Savo omistaja-asiakkaat 16 € aikuiset / 11 € lapset. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput: www.lippu.fi. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2) 2 tuntia ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18, puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/ min + pvm + mpm).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: