Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Minimalistista ja meditatiivista pianomusiikkia 10.4.

Facebook Twitter

Julkaistu 08.04.2022 klo 13:52

Reetamaria Rajalan esityksestä voi nauttia myös joogamaton päällä

Malmössä asuva pianisti Reetamaria Rajala esittää minimalistista ja meditatiivista nykymusiikkia Kamarisalissa sunnuntaina 10.4. klo 16. Luvassa on tavanomaisesta poikkeava konserttikokemus, kun puolet konserttisalista muuntautuu varta vasten meditaation tai muuten vain hiljentymisen mahdollistavaksi tilaksi joogamattoineen.

Ohjelmassa kuullaan minimalistista, meditatiivista pianomusiikkia Rajalan keväällä 2022 julkaistavalta esikoisalbumilta SILENCE sekä maailman tunnetuimpiin säveltäjiin kuuluvan Philip Glassin pianomusiikkia. SILENCE-levy keskittyy suomalaisten ja ruotsalaisten nyky- ja elokuvasäveltäjien tuotantoon.

Reetamaria Rajala on tunnettu minimalistisen musiikin konserteistaan Ruotsissa. Kevään 2022 hän on valmistanut esikoislevyään levymerkille Valle Music / MWMusica / Weurlander.

Albumi on äänitetty Malmö Live -konserttitalolla 25.-27.3. äänittäjä Olle Granen kanssa.

Rajala on valmistunut Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2017, minkä jälkeen hän opiskeli Hans Pålssonin luokalla Malmön Musiikkiakatemiassa esittävän säveltaiteen maisteriksi vuosina 2017-2019. Tällä hetkellä Rajala asuu Malmössä ja konsertoi aktiivisesti eri puolilla Eurooppaa.

Huom. Hygieniasyistä toivomme ensisijaisesti omien jooga- tai jumppamattojen tuomista konserttiin. Mikäli sinulla ei ole omaa mattoa, voit lainata sellaisen paikan päältä. Matot on puhdistettava huolellisesti käytön jälkeen. Kukamus järjestää paikalle puhdistustarvikkeet. Toivomme myös kasvomaskin käyttöä.

Liput 15€ normaali / 10€ seuran jäsenet ja eläkeläiset / 2€ opiskelijat

Järj. Kuopion kamarimusiikkiseura. Yhteistyössä Kuopion Musiikkikeskus.

Lisätiedot: Kuopion kamarimusiikkiseura / tuottaja Henna Korkalainen, henna.korkalainen(at)kukamus.fi, +358 41 311 7845

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: