Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Mari Palo ja Tapiola Big Band yhdistelevät jazzia ja oopperaa 15.10.

Facebook Twitter

Julkaistu 23.05.2022 klo 13:01

Diiva svengaa -konsertin liput myyntiin 23.5.

Ensi lokakuussa Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa soivat oopperoiden melodiat jazzversioina, kun estradille nousee Tapiola Big Band laulusolistinaan Mari Palo. Kokoonpanoa johtaa trumpetisti Esko Heikkinen, joka on sovittanut konsertin musiikin. Lauantaina 15.10. klo 18 järjestettävän Diiva svengaa -konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 23.5.

Jazz ja ooppera kohtaavat Kuopion Musiikkikeskuksessa 15.10. legendaarisen Tapiola Big Bandin ja sopraano Mari Palon konsertissa Diiva svengaa. Konsertti houkuttelee sekä jazzin että oopperan ystäviä, sillä melodiat musiikkeihin on otettu oopperakirjallisuudesta, sointumaailma ja soolot taas jazzin maailmasta.

Konsertissa kuullaan mm. Rusalkan aaria oopperasta Rusalka ja W.A. Mozartin Yön kuningattaren aaria oopperasta Taikahuilu. Lisäksi jazzsovituksina kuullaan Puccinia ja Rossinia ja ohjelmassa on myös Piazzollan tango. Mari Palon tulkitsemien laulujen ohella ohjelmassa on orkesterinumeroita: tuttuja ooppera-alkusoittoja, joiden rytmi polkee svengaavan swingin tahtiin ja soinnuissa soivat mehukkaat jazz-värit.

Herkullista esitystä johtaa UMO:n pitkäaikainen lead-trumpetisti Esko Heikkinen, joka pääsee konsertissa myös naukumaan trumpetillaan kilpaa solistin kanssa. Heikkinen on sovittanut konserttikokonaisuuden musiikin. Konsertin solisti Mari Palo on kotonaan sekä oopperan että viihteen maailmassa ja on esiintynyt Suomen lisäksi ympäri maailmaa.

Esityksen kesto n. 2 tuntia (sis. väliajan).

Liput: 30 € / 27 € lapset alle 16 v, opiskelijat ja työttömät. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: