Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus hakee valo- ja äänimestaria

Facebook Twitter

Julkaistu 21.03.2018 klo 17:19

Kuopion Musiikkikeskus hakee valo- ja äänimestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 6.8.2018 alkaen. Haku avautui tänään 21.3. kuntarekry.fi-järjestelmässä.

Kuopion Musiikkikeskuksen valo- ja äänimestarin haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä keskiviikkona 21.3. ja se päättyy perjantaina 13.4. klo 12.

Valo- ja äänimestari on esitystekniikan ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on kokemusta sinfoniaorkesteri- ja viihdekokoonpanojen konserttien, tanssiesitysten, seminaarien, yritystilaisuuksien sekä muiden vastaavien tapahtumien teknisestä toteutuksesta. Hän tekee itsenäisesti ja yhdessä työryhmän kanssa valo- ja äänisuunnittelua sekä myös pieniä teknisen laitteiston huoltotehtäviä. Valo- ja äänimestari hallitsee sujuvasti esitystekniikan ja opastaa ja ohjaa asiakkaita teknisissä asioissa hyvällä asenteella.

Kuopion Musiikkikeskuksen henkilökunta ja tapahtumatoiminta palaavat syyskuussa Musiikkikeskukseen perusparannusremontin jälkeen.

Valo- ja äänimestarin hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät osoitteesta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/171247

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: