Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus hakee tuottajaa

Facebook Twitter

Julkaistu 22.02.2022 klo 13:41

Tuottajan vastuualueena Kuopion Musiikkikeskuksen kokous-, kongressi- ja muu tapahtumatoiminta

Kuopion Musiikkikeskus hakee vahvalla asiakaspalvelutaustalla varustettua, myyntiorientoitunutta tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen 2.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tuottajan päävastuualueena on Kuopion Musiikkikeskuksen kokous- ja kongressitoiminta sekä muu tapahtumatoiminta. Haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmään ja päättyy 14.3. klo 12.

Kuopion Musiikkikeskuksen tuottajan haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä ja se päättyy maanantaina 14.3. klo 12.

Tuottaja hoitaa vastuualueensa tilavuokraukseen liittyvät asiakasneuvottelut sekä suunnittelee ja toteuttaa tapahtumat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Hän koordinoi kunkin tapahtuman henkilöstö-, tila- ja varustustarpeen ja hankkii tarvittavat lisäresurssit, informoi ja ohjeistaa muun henkilöstön tapahtuman kulusta ja huolehtii tapahtuman jälkeisen palautteen käsittelyn. Työhön kuuluu myös tapahtumien kustannusarvioiden, tarjousten, sopimusten ja laskujen tekeminen, aktiivinen Musiikkikeskuksen tilojen myyntityö sekä sisäistä ja ulkoista tiedotusta ja yhteydenpitoa eri sidosryhmiin. Tehtävään kuuluu myös tiivis yhteistyö talossa toimivien musiikkioppilaitosten kanssa.

Tuottajan hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät Kuntarekry.fi-palvelusta.

Kuopion Musiikkikeskus on yksi Suomen merkittävimmistä konsertti- ja kongressikeskuksista, maakunnan musiikkielämän sydän sekä Kuopion kaupunginorkesterin kotisali. Kuopion Musiikkikeskuksen monipuolisissa tiloissa järjestetään ympäri vuoden kokouksia, kongresseja ja näyttelyjä sekä erityyppisiä yritystilaisuuksia. Musiikin, tanssin, estraditaiteen ja muun kulttuurin ystäville on tarjolla runsaasti monipuolista ohjelmaa: Musiikkikeskuksessa vierailevat säännöllisesti suosituimmat kotimaiset viihdetaiteilijat ja Kuopion kaupunginorkesterin kapellimestari- ja solistivieraat eri puolilta maailmaa. Asiakkaita tavoitetaan reilusti yli 100.000 vuodessa. Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri kuuluvat Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualueen taidepalveluihin.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: