Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus hakee aulavastaavaa

Facebook Twitter

Julkaistu 21.05.2018 klo 15:24

Aulavastaava toimii Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana

Kuopion Musiikkikeskus hakee aulavastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 6.8.2018 alkaen ensisijaisena tehtävänään Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen. Haku avautui tänään 21.5. kuntarekry.fi-järjestelmässä.

Kuopion Musiikkikeskuksen aulavastaavan haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä maanantaina 21.5. ja se päättyy perjantaina 1.6. klo 12.

Kuopion Musiikkikeskuksen aulavastaavan ensisijainen tehtävä on Kuopion kaupunginorkesterin nuotistonhoitajana toimiminen. Lisäksi hän toimii asiakaspalvelutehtävissä ja huolehtii talossa tapahtuvien tilaisuuksien sujuvuudesta sekä toimii tarpeen mukaan järjestyksenvalvontatehtävissä.

Musiikkikeskuksen tapahtumissa aulavastaava opastaa ja palvelee tapahtumanjärjestäjiä, taiteilijoita ja yleisöä yhdessä talon muun henkilökunnan kanssa. Tehtävään kuuluu myös yleisvalvontaa, taloesittelyitä sekä kalusteiden ja instrumenttien siirtämistä ja järjestelyä. Kaupunginorkesterin osalta vastuualueeseen kuuluu lisäksi orkesterijärjestäjän tehtävät eli kalusteiden ja instrumenttien järjestely harjoitus- ja konserttitarpeiden mukaan sekä orkesterin vierailukonsertteihin liittyvät logistiset suunnittelutehtävät. Päävastuualueena on kuitenkin orkesterin nuotistosta huolehtiminen ja sen kehittäminen.

Kuopion Musiikkikeskuksen henkilökunta ja tapahtumatoiminta palaavat syyskuussa Musiikkikeskukseen perusparannusremontin jälkeen.

Aulavastaavan hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät osoitteesta:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/182360

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: