Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus hakee aulavastaavaa

Facebook Twitter

Julkaistu 08.09.2021 klo 09:00

Aulavastaava vastaa lipunmyynnistä ja sen kehittämisestä

Kuopion Musiikkikeskus hakee asiakaspalveluhenkistä ja myyntiorientoitunutta aulavastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aulavastaavan ensisijaisena tehtävänä on Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä ja sen kehittämisestä vastaaminen. Haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmään ja päättyy 20.9. klo 12.

Kuopion Musiikkikeskuksen aulavastaavan haku on avautunut kuntarekry.fi-järjestelmässä ja se päättyy maanantaina 20.9. klo 12.

Aulavastaava on lipunmyyntijärjestelmän pääkäyttäjä, luo tapahtumat järjestelmään, seuraa myynnin kehittymistä ja mm. toimii myyntipisteellä asiakaspalvelutehtävissä. Hän toimii myös Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin markkinoinnin ja viestinnän tukena ja hoitaa osaltaan tapahtumien käytännön järjestelyitä. Lisäksi työhön kuuluu yleisiä valvontatehtäviä ja mm. tapahtumanjärjestäjien, aula- ja narikkahenkilökunnan, taiteilijoiden ja yleisön opastamista.

Aulavastaavan hakuilmoitus ja –ohjeet löytyvät kuntarekry.fi-sivuilta.

Kuopion Musiikkikeskus on yksi Suomen merkittävimmistä konsertti- ja kongressikeskuksista, maakunnan musiikkielämän sydän sekä Kuopion kaupunginorkesterin kotisali. Kuopion Musiikkikeskuksen monipuolisissa tiloissa järjestetään ympäri vuoden kokouksia, kongresseja ja näyttelyjä sekä erityyppisiä yritystilaisuuksia (koulutukset, roadshow’t sekä juhlat). Musiikin, tanssin, estraditaiteen ja muun kulttuurin ystäville on tarjolla runsaasti monipuolista ohjelmaa: Musiikkikeskuksessa vierailee joka kausi suosituimmat kotimaiset viihdetaiteilijat ja Kuopion kaupunginorkesterin kapellimestari- ja solistivieraat eri puolilta maailmaa. Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestetään vuosittain yli 300 tilaisuutta, joiden kävijämäärät vaihtelevat 100.000-150.000 vieraan välillä. Kuopion Musiikkikeskus ja Kuopion kaupunginorkesteri kuuluvat Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen palvelualueeseen.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: