Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskus avautuu yleisölle

Facebook Twitter

Julkaistu 23.06.2020 klo 08:49

Elämyksiä järjestetään turvallisuussuositukset huomioiden

Kuopion Musiikkikeskus avautuu jälleen yleisölle 10.8. alkaen, ja talon lipunmyynti palvelee asiakkaita jälleen tuttuun tapaan. Ravintola Oodin lounas on tarjolla arkisin 13.8. alkaen. Kuopion Musiikkikeskuksessa toimitaan voimassa olevien turvallisuussuositusten mukaisesti. Alkusyksyn 2020 esityksiin myynnissä on vain osa katsomopaikoista, jotta yleisölle varmistetaan riittävät turvavälit.

Kuopion Musiikkikeskus toivottaa yleisön jälleen tervetulleeksi taloon ja lippuostoksille. Henkilökunta on perehdytetty turvallisuusasioihin, uusia turvallisuussuosituksia seurataan aktiivisesti ja niihin reagoidaan viipymättä.  Noudattamalla tuttuja ohjeita myös asiakkaat voivat tehdä tapahtumista mahdollisimman turvallisia.

Kuopion Musiikkikeskuksen kolme tärkeintä turvallisuusohjetta asiakkailleen ovat:

·       Saavu Musiikkikeskukseen ja esityksiin vain täysin terveenä

·       Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta

·       Pidä turvavälit myös jonottaessa ja yleisötiloissa

Asiakkaan sairastuessa Kuopion kaupunginorkesterin tai Kuopion Musiikkikeskuksen järjestämään esitykseen voi perua ostetut liput viimeistään 7 tuntia ennen esityksen alkua. Ulkopuolisten järjestäjien tapahtumien osalta peruutuskäytännöt vaihtelevat tapauskohtaisesti. Tarkemmat ohjeet lippuperuutuksiin löytyvät osoitteesta www.kuopionmusiikkikeskus.fi.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee jälleen asiakkaita ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin tuntia ennen esitystä. Pääsyliput suositellaan ostamaan etukäteen verkkokaupasta www.lippu.fi. Paikan päällä tehtävissä ostoksissa suositellaan käyttämään kortti- ja lähimaksua. Lippuja talon esityksiin voi ostaa myös Kuopio Infosta (ma klo 9-17, ti-to klo 9-16, pe klo 9-15), 2.9. alkaen Kuopion kaupunginteatterista (pe klo 12-19, la klo 12-18, muina päivinä 2 h ennen esitystä), Sokos Kuopiosta ja muista Lippupisteen valtakunnallisia myyntipisteistä niiden aukioloaikoina.

Hygieniaan panostetaan nyt Kuopion Musiikkikeskuksessa erityisen huolellisesti. Käsidesiä on helposti saatavilla mm. sisäänkäyntien, lippukassan, narikan ja ravintolan yhteydessä. Siivousta tehostetaan tapahtumien yhteydessä. Yleisön turvavälien takaamiseksi saliin otetaan max. 300 henkilöä. Katsomossa on käytössä joka toinen istuin joka toiselta riviltä.  Saman seurueen jäsenet voivat siirtyä vierekkäisille istuimille. Narikka on maksuton vähintään syyskuun ajan. Takit voi ottaa mukaan saliin, mutta isot laukut, sateenvarjot yms. tulee jättää säilytykseen.

Ravintola Oodi palvelee arkisin klo 11-14 lounaan merkeissä ja aina esitysten yhteydessä. Kahvio on auki myös ennen väliajattomia esityksiä. Jonottamisen välttämiseksi tarjoilut suositellaan varaamaan ennakkoon osoitteesta www.kanresta.fi/valiaikatarjoilut.

Syksyn aikana Kuopion Musiikkikeskuksessa on taas monenlaisia elämyksiä tarjolla. Ajantasaiset tapahtumatiedot löytyvät osoitteesta www.kuopionmusiikkikeskus.fi.

Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden 2020 ohjelmatietoja julkaistaan elokuun aikana. Kaupunginorkesterin tulevalle syyskaudelle ei myydä kausikortteja.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: