Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi valo- ja äänimestariksi Piki Lappalainen

Facebook Twitter

Julkaistu 19.06.2018 klo 09:18

Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi valo- ja äänimestariksi on valittu Piki Lappalainen, joka aloittaa työnsä tekniikan pienessä ja tehokkaassa tiimissä 6.8.2018 alkaen. Lappalainen on toiminut aiemmin freelance-ääniteknikkona ja miksannut mm. Suomen Jazzliiton kiertueita.

Kuopion Musiikkikeskus haki tämän vuoden maaliskuussa uutta valo- ja äänimestaria työsuhteeseen 6.8. alkaen tehtävässä toimineen Reijo Kauhasen eläköityessä. Tehtävään valittiin Piki Lappalainen, jolla on pitkä kokemus ääniteknikkona toimimisesta. ”Olen toiminut freelance-ääniteknikkona eri firmoissa 19 vuotta. Viimeiset 14 vuotta olen miksannut Suomen Jazzliiton kiertueita, joten akustisen musiikin kanssa toimiminen on tuttua puuhaa. Kesäisin ja kiertueiden välissä olen työskennellyt erilaisissa tapahtumissa, ja kokemusta on kertynyt pienemmistä tilaisuuksista isoihin festivaaleihin”, Lappalainen kertoo.

Myös Kuopion Musiikkikeskus ja sen henkilökunta ovat Lappalaiselle ennestään tuttuja. Hän on hoitanut äänitekniikkaa Kuopion kaupunginorkesterin viihdekonserteissa useampia kertoja ja toiminut Kuopio tanssii ja soi –tapahtuman äänimestarina Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa 10 vuoden ajan. Työn aloittamisesta Lappalaisella on ”mukavat hytinät”. ”Keikkapiireissä Kuopion Musiikkikeskus on tunnettu ja kiitelty talo hyvästä asiakaspalvelustaan. Mikäpäs sen mukavampaa kuin liittyä tähän porukkaan ja tuoda oma värinsä pakkaan”.

Kuopion Musiikkikeskuksen henkilökunta ja tapahtumatoiminta palaavat syyskuussa Musiikkikeskukseen perusparannusremontin jälkeen.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: