Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen kesän 2024 aukioloajat

Facebook Twitter

Julkaistu 19.06.2024 klo 11:16

Lippuja tuleviin tapahtumiin voi ostaa myös kesällä

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta on hiljentynyt Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalin päätyttyä. Talon lippukassa on suljettu 16.6.-4.8. Lippuja tuleviin tapahtumiin myydään kuitenkin Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä koko kesän ajan.

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti on kesätauolla 16.6.-4.8. Myös Musiikkikeskus on samana aikana suljettu. Poikkeuksena on 13.-14.7. Nekocon-tapahtuma, joka tuo jälleen Kuopioon suuren ja värikkään joukon mm. animen ja mangan harrastajia.

Kesäkaudella lippuja Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin voi lunastaa Lippupisteen verkkokaupasta sekä Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä ja R-kioskeista kautta maan (vain lunastus varausnumerolla). Myynnissä olevat tapahtumat löytyvät talon www-sivujen ohjelmakalenterista mistä pääsee myös Lippupisteen verkkokauppaan ostoksille. Kuopion kaupunginorkesterin kausikonserttien kertalippuja, kausikortteja, minisarjoja ja pakettilippuja voi myös ostaa em. myyntipisteistä (myynti: Kausikortit ja Minisarja 1 5.9. asti, Minisarja 2 12.9. asti, Viihdepaketti 3.10. asti).

Musiikkikeskuksen lipunmyynti avautuu kesätauon jälkeen maanantaina 5.8. ja palvelee arkisin klo 13–17 tai esityksen alkuun sekä viikonloppuisin tunti ennen esitystä. Lipunmyynnin palvelunumero on 0600 96100 (1,98 €/min + pvm).

Tapahtumatarjonta Kuopion Musiikkikeskuksessa alkaa jälleen torstaina 15.8. Silloin ainutlaatuisessa Blues Diamonds and Novels from Savo -konsertissa voimansa yhdistävät legendaarinen blueskitaristi Erja Lyytinen ja Antti Rissasen johtama Kuopion kaupunginorkesteri. Konsertin järjestävät Pohjois-Savon liitto, Savon Sanomat ja Kuopion kaupunki.

Kuopion kaupunginorkesteri vierailee kesän aikana Kangasniemen musiikkiviikoilla ja Savonlinnan Oopperajuhlilla. Kangasniemellä kaupunginorkesteri soittaa laulukilpailun finaalissa lauantaina 13.7. klo 19. Finaalin johtaa kapellimestari Lucie Leguay, ja se toteutetaan Kangasniemen kirkossa. Savonlinnan Oopperajuhlilla orkesteri esiintyy Waltteri Torikan 40-vuotisjuhlakonsertissa lauantaina 3.8. klo 16 kapellimestari James Sherlockin johdolla. Olavinlinnassa järjestettävässä konsertissa kuullaan mm. oopperaa sekä viihteellisempää ohjelmistoa.

Kaupunginorkesterin syyskausi avataan komeasti kaikille avoimella ilmaiskonsertilla Kuopion torilla. Yleisön toivoma torikonsertti toteutetaan lauantaina 31.8. klo 13 ylikapellimestari Eugene Tziganen johdolla solistinaan supersuosittu Olli Halonen. Huonolla säällä konsertti toteutetaan Kuopion Musiikkikeskuksessa.

Musiikkikeskuksen Ravintola Oodin arkilounaasta nautitaan jälleen ma 12.8. alkaen klo 11-14 Valohallissa. Ravintolan myyntipalvelu on suljettu 20.6. alkaen ja palvelee kesätauon jälkeen to 1.8. alkaen puh. 045 187 4060, ravintolapalvelutkuopio(at)kanresta.fi. Väliaikavarauksia myynnissä oleviin tapahtumiin voi tehdä kesäkaudella Kanrestan www-sivuilla kohdasta Väliaikatarjoilut ja Kuopion Musiikkikeskuksen ravintola.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: