Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin teemapäivä Kohtaamossa 4.5.

Facebook Twitter

Julkaistu 26.04.2018 klo 15:31

Kuopion Musiikkikeskus avataan jälleen syyskuun 2018 alussa, ja remontoidun talon konserttiohjelmistoon voi tutustua Kohtaamossa, kauppakeskus Apajassa torin alla perjantaina 4.5. klo 11-14 Kuopion Musiikkikeskuksen ja Kuopion kaupunginorkesterin teemapäivänä. Kohtaamossa kuopiolaisten tavattavissa on Kuopion Musiikkikeskuksen ja kaupunginorkesterin johtaja Katariina Kummala klo 11-12. Kaupunginorkesterin viuluduo Lev Berkovskiy ja Mikael Stoor tarjoaa pienet musiikkihetket yleisölle klo 11.30 ja 12.30.

Teemapäivän aikana myydään Kuopion kaupunginorkesterin syksyn kausikortteja ja lippuja Kuopion Musiikkikeskuksen jo julkistettuihin syyskauden konsertteihin. Luvassa on erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa vain teemapäivän ajan. Lisäksi klo 12, 13 ja 14 järjestetään arvonnat, joissa voi voittaa lippupalkintoja Kuopion Musiikkikeskuksen syksyn konsertteihin.

Kohtaamossa on myös esillä taiteilija Markku-Jussi Komulaisen yhteisötaideteos Ihminen, joka on luotu 7.2. kaupunginorkesterin Koe ite –konserttiyleisön Komulaiselle jättämistä materiaaleista. Koe ite –konsertissa yleisö sai maalata tai piirtää orkesterin soittaman musiikin mukana.

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: