Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesterin kesäkonsertissa 7.6. soivat elokuvien hittisävelmät

Facebook Twitter

Julkaistu 03.06.2019 klo 16:33

Tähtisolisteina Diandra ja Pepe Willberg

Perjantaina 7.6. klo 19 Kuopion kaupunginorkesteri vie yleisön elokuvien ihmeelliseen maailmaan Kuopion Musiikkikeskuksen kesäkonsertissa. Valokeilassa loistavat illan solistit, Diandra ja Pepe Willberg, jotka tulkitsevat elokuvien hittisävelmiä kapellimestari Eero Lehtimäen johdolla. Ohjelmistossa on mm. Disney- ja Bond-elokuvien musiikkia sekä suomalaisia, iki-ihania klassikkosävelmiä suosituista elokuvista.

Kuopion kaupunginorkesterin At The Movies -konserttiin 7.6. on valittu laajasta elokuvamusiikin kirjosta eri aikojen, tyylien ja maiden musiikkia. Yleisö pääsee nauttimaan Disney-sävelistä mm. Pocahontas-elokuvasta, ikonisen John Williamsin musiikista E.T.– ja Star Wars  -elokuvista sekä Ennio Morriconen Hyvät, pahat ja rumat –menosta. Konsertissa ei unohdeta nykyajan elokuvamusiikkiklassikoita, kuten säveliä elokuvista Taru sormusten herrasta ja Pirates of the Carrebbian. Konsertissa herkutellaan myös unohtumattomilla Bond-sävelmillä: Pepe Willberg tulkitsee Paul McCartneyn klassikon Live and Let Die, ja Diandra tarjoilee Adelen Skyfallin myötä jo hieman esimakua marraskuun Bond-konsertista kaupunginorkesterin kanssa. Lisäksi kesäillassa pääsevät esille suomalaiset sävelmät, esimerkiksi Sinua sinua rakastan ja Sinun silmiesi tähden.

Kesäkonsertin valokeilassa on nuoren sukupolven popkuningatar Diandra ja viihdemaailman palkittu legenda Pepe Willberg, joita yhdistävät musiikilliset lahjat, suuri ääni ja mieleenpainuva soundi. Huikeaääninen Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista, joka Idols-voittonsa jälkeen on niin television kuin konserttilavojen välityksellä valloittanut yleisönsä maailmanluokan tulkinnoillaan. Pepe Willbergin yli 50-vuotiselle uralle mahtuu lukuisia hittejä, jotka ovat juurtuneet osaksi suomalaista musiikkihistoriaa. Pepellä on myös uskomaton kyky uudistua ja vuosi vuodelta ääni soi aina vain upeammin.

Orkesteri vierailee samalla ohjelmistolla myös Ilmajoen Musiikkijuhlilla 8.6.

Liput At The Movies -konserttiin: 35 € permanto / 25 € kausikorttiasiakkaat / 30 € parvet ja ryhmät väh. 20 hlöä / 11 € lapset alle 16v ja opiskelijat. OP Pohjois-Savon omistaja-asiakkaat 30 € permanto / 25 € parvet €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus ma-pe klo 12-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Kuopio Info, Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput: www.lippu.fi.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: