Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri mukana Taidetestaajissa kaudella 2019-2020

Facebook Twitter

Julkaistu 27.05.2019 klo 14:06

Pohjois-Savon 8-luokkalaiset saapuvat syksyllä vierailulle Kuopion Musiikkikeskukseen

Valtakunnallisen Taidetestaajat-hankkeen viimeisen kauden, 2019-2020 taidelaitokset on julkistettu. Kuopion kaupunginorkesteri pääsi kolmatta kertaa mukaan Taidetestaajiin, ja ensi syksynä alueen 8-luokkalaiset saapuvat jälleen vierailulle Kuopion Musiikkikeskukseen.

Kuopion kaupunginorkesteri on päässyt jälleen toteuttamaan elämyksiä nuorille Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska kulturfondenin rahoittaman Taidetestaajat-hankkeen kolmannelle kaudelle. Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton koordinoima suurhanke vie kaikkiaan noin 180 000 nuorta taiteen äärelle. Taidetestaajien vierailukohteet on valittu avoimella haulla, jossa on kiinnitetty huomiota varsinaisen vierailun lisäksi siihen, millaista ennakko- ja jälkityöskentelyä taideorganisaatio tarjoaa nuorille kokemuksen syventämiseksi.

Kuopion alueelta ovat mukana hankkeessa myös Kuopion taidemuseo, Taidemuseo Eemil ja Tanssiteatteri Minimi. Kuopion Musiikkikeskuksessa vierailevat Taidetestaajat tutustuvat ensi lokakuussa ylikapellimestari Jaakko Kuusiston johtaman Kuopion kaupunginorkesterin konsertissa Ville Ojasen säveltämään etnis-sinfoniseen teokseen solisteinaan Johanna Iivanainen ja Kalevi Louhivuori.

Katso lisää Taidetestaajat-hankkeen tiedotteesta.

Katso lisää hankkeesta: www.taidetestaajat.fi

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI

Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: