Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kuopion kaupunginorkesteri järjestää lapsiparkin to 16.5. kausikonsertin yhteydessä

Facebook Twitter

Julkaistu 29.04.2024 klo 10:40

Lastenhoidosta vastaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin hoitajat

Torstaina 16.5. on pienten lasten vanhemmilla jälleen mahdollisuus nauttia vaikuttavasta orkesterimusiikista ja tuoda lapset Kuopion kaupunginorkesterin maksuttomaan lapsiparkkiin klo 18 alkavan Todellisuuden tuolla puolen -kausikonsertin yhteydessä. Lapsiparkki on avoinna 16.5. klo 17.30 alkaen konsertin loppuun saakka Kuopion Musiikkikeskuksen Valokabinetissa. Lastenhoidosta vastaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin koulutetut hoitajat. Lapsiparkkiin on ennakkoilmoittautuminen.

Kuopion kaupunginorkesteri järjestää lapsiparkkitoimintaa to 16.5. klo 18 alkavan Todellisuuden tuolla puolen -kausikonsertin yhteydessä. Maksuton 2-8-vuotiaille lapsille suunnattu parkki avautuu 16.5. klo 17.30 Kuopion Musiikkikeskuksen Valokabinetissa. Lastenhoidosta vastaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin osaavat ja koulutetut hoitajat. Lapsille on luvassa mukavaa puuhastelua, piirtämistä ja satuilua. Lapsiparkkiin on rajoitettu määrä paikkoja, ja mukaan voi ilmoittaa max. 2 lasta / perhe.

Ilmoittautuminen lapsiparkkiin ti 7.5. mennessä sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Kausikonsertti-sarjan päättävässä to 16.5. klo 18 konsertissa kuullaan Mattheu Stefanellin teos Hypnos, jossa säveltäjä halusi tutkia todellisuutemme ääripäitä. Kreikkalaisen unenjumalan innoittamana musiikki kulkee halki unimaailman ohimenevän maiseman. Toisena teoksena soi Erich Wolfgang Korngoldin Märchenbilder. Vain 11 vuoden iässä Korngold kirjoitti sarjan satuihin perustuvia pianokappaleita ja seuraavana vuonna hän orkestroi nämä kappaleet sinfoniaorkesterille. Musiikilla on voima synnyttää tunteita, jotka saattavat herättää henkiin muistoja menneisyydestä. Tämä on ehkä syy Sergei Rahmaninovin 3. pianokonserton jatkuvaan suosioon – sen musiikki on täynnä nostalgiaa, haikeutta, kaipausta ja intohimoa. Konserton tulkitsee pianisti Olli Mustonen.

Liput Todellisuuden tuolla puolen -konserttiin: 33 € / 27 € eläkeläiset ja ryhmät väh. 20 hlöä / 11 € lapset alle 16v ja opiskelijat / 4 € konserttipäivän etulippu opiskelijat ja alle 20v. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus ma-pe klo 13-17 tai esityksen alkuun, viikonloppuisin 1 h ennen esitystä, puh. 0600 96 100 (1,98 €/min + pvm). Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2, ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta), puh. 0600 41 31 43 (1,98 €/min + pvm + pmp) ja Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: