Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Kansainväliset tähdet Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso esiintyvät Kuopion Musiikkikeskuksessa joulukonsertillaan 17.12.

Facebook Twitter

Julkaistu 08.12.2023 klo 12:44

Ohjelmassa joulun maagisia säveliä maustettuna sähköisillä efekteillä

Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin viulisteihin kuuluva Linda Lampenius ja Apocalyptican kanssa maailmaa kiertänyt sellisti Perttu Kivilaakso esiintyvät Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa sunnuntaina 17.12. klo 17 joulukonsertillaan Joulun maagiset sävelet. Konsertissa soivat niin klassisen kuin pop- ja rock-musiikin jouluiset sävelet. Esille pääsevät viulun ja sellon eri sävyt ja sähköisten efektien luomat maailmat.

Kansainvälisesti tunnetut muusikot, viulisti Linda Lampenius ja sellisti Perttu Kivilaakso saapuvat konsertoimaan Kuopion Musiikkikeskukseen 17.12. Tähdet ovat valinneet joulukonserttiin itselleen rakkaimpia lauluja. Melodioita kuullaan niin oopperan, klassisen kuin pop-musiikin maailmoista; luvassa on myös Kivilaakson omia ja Apocalyptican esittämiä sävellyksiä sekä rockballadeja.

Konsertissa hyödynnetään duon erityisosaamista elektronisen musiikin puolelta. ”Luvassa on kaikenkattava ilta, jossa sellon ja viulun sävyt sekä sähköisten efektien rajattomat mahdollisuudet saattelevat kuulijan fantasiamaailmoihin, syviin meditatiivisiin tiloihin ja aikamatkalle läpi historian”, Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso kertovat. Mukaan mahtuu teeman mukaisesti myös suomalaisia joulu- ja kansanlauluja Kivilaakson uusina sovituksina.

Linda Lampenius on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia viulistejamme, joka on esiintynyt maailmalla niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Apocalyptican soolosellisti Perttu Kivilaakso taas kiertää yhtyeensä kanssa maailmaa hengästyttävällä tahdilla.

Konsertin kesto on noin 1 tunti 50 minuuttia sisältäen väliajan.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 31,90 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio (30.12.2023 asti minkä jälkeen myyntipiste lopettaa toimintansa) ja Lippupisteen muut valtakunnalliset myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: