Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Johanna Iivanaisen ja Johanna Kurkelan yhteiskonsertissa 16.2.2024 koetaan pakahduttavia tunteita

Facebook Twitter

Julkaistu 11.10.2023 klo 10:23

Lipunmyynti Kuopion Musiikkikeskuksen konserttiin alkaa torstaina 12.10. klo 9

Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin parissa tehneet Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela saapuvat yhteiskeikalle Kuopion Musiikkikeskukseen ensi helmikuussa, perjantaina 16.2.204 klo 19. Konsertissa kuullaan tunteikkaita lauluja ja elokuvallista popia, ja se kuuluu Iivanaisen ja Kurkelan Altamullan Road -kiertueeseen. Lipunmyynti konserttiin alkaa to 12.10. klo 9.

Johanna Iivanaisen ja Johanna Kurkelan Altamullan Road -kiertue saapuu 16.2.2024 Kuopion Musiikkikeskukseen. Kiertueen konsertissa kuullaan artistien yhteistä, pakahduttavan tunteikasta ja juurevaa, elokuvallista popia. Tahoillaan uria uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä Iivanainen-Kurkela Gemini -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä kokoonpanosta ehti kypsyä vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on kirjoittanut yhdessä kappaleita.

”Jo vuodesta 2009 äänemme ovat soineet yhdessä. Vuonna 2020 ilmestynyt esikoislevymme oli iso unelmien täyttymys. Tämä kiertue on ensiaskeleemme uuteen muuttuneeseen maailmaan. Supervoimamme on yksinkertaisuus. Yhteys sydämestä sydämeen. Konserttiohjelmistomme tulee sovituksiltaan olemaan ainutlaatuinen maanläheinen kosketus yhteisten laulujemme ja lempi-covereidemme maailmaan”, Johannat kertovat.

Kaksikon debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2020 ja siltä on kuultu muun muassa singlet When It’s Time ja Underwater, jonka voimakkuutta ja kauneutta julkaistiin täydentämään myös vaikuttava Tommi Rahkon animaatiovideo. Olosuhteiden vuoksi Altamullan Road -kiertueen toteutumista on jouduttu odottamaan tovi, mutta unenomaiseen musiikilliseen maailmaan päästään nyt vihdoin sukeltamaan.

Altamullan Road –kokoonpanossa esiintyvät Johanna Iivanainen / laulu ja koskettimet, Johanna Kurkela / laulu ja viulu, Mikko Iivanainen / kitara ja Timo Kurkela / kitara. Kuopion lisäksi kiertueen konserteista nautitaan 13 paikkakunnalla.

Konsertin kesto on noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Lisätiedot:
FULLSTEAM AGENCY
Ari Koskinen (0400 808 952, ari(at)fullsteam.fi)
Iida Nieminen (040 518 6793, iida(at)fullsteam.fi)

Haastattelupyynnöt:
PINK MOON MGMT & PR
Liina Rislakki (040 706 0286, liina(at)pinkmoon.fi)

Liput: 39,50 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen muut valtakunnalliset myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: