Kuopion Musiikkikeskus

 
 

Lämpiötilat

Konserttilämpiö

  • sijaitsee talon 2. kerroksessa
  • pinta-ala 370 m²

Konserttilämpiö on avara ja valoisa tila, joka toimii mm. ison Konserttisalin väliaika- ja tarjoilutilana sekä soveltuu mainiosti myös muunlaisiin yleisötilaisuuksiin. Lämpiö muuntautuu esimerkiksi näyttelytilaksi, mutta toimii yhtälailla pienimuotoisissa luento- tai infotilaisuuksissa, juhlavastaanotoissa tai vaikka musiikkiesityksissä. Istuinpaikkoja tilaan mahtuu 200. Konserttien väliajalla lämpiötilaan mahtuu virkistäytymään 360 henkeä. Väliajalla konserttilämpiössä palvelevat ravintoloitsijan myyntipisteet virkistävine juomavalikoimineen – kahvilatuotteet löytyvät sisääntulokerroksessa sijaitsevan kahvilan palvelupisteistä.

Kamarimusiikkisalin lämpiö

  • sijaitsee talon 2. kerroksessa
  • lattiapinta-ala 185 m²

Kamarimusiikkisalin lämpiö sijaitsee nimensä mukaisesti kyseisen tilan yhteydessä, mutta myös ison Konserttisalin lämpiön välittömässä läheisyydessä mikä mahdollistaa sen toimimisen esimerkiksi lisätilana näyttelyissä tai erilaisten juhlien ja tapahtumien tarjoilutilana. Kamarisalin lämpiöstä on avoin yhteys myös Valohallin tiloihin, minkä ansiosta se palvelee oivallisesti lisätilana myös mm. Valohallin yleisötilaisuuksissa.

Taivaslämpiö

  • sijaitsee talon 3. kerroksessa
  • lattiapinta-ala 126 m²

Taivaslämpiö on valoisa ja rauhallinen miljöö, joka soveltuu mainiosti mm. pienimuotoisten kokouksien, lehdistötilaisuuksien ja näyttelyiden pitopaikaksi. Taivaslämpiö soveltuu erinomaisesti myös VIP-tilaksi, johon voidaan järjestää mm. yksityisluontoinen väliaikatarjoilu.

Esiintyjälämpiö

  • sijaitsee talon 1. kerroksessa näyttämön takana
  • pinta-ala 165 m²

Ison Konserttisalin lavan takana sijaitseva esiintyjälämpiö on viihtyisä orkesterin ja taiteilijoiden keskittymis-, virkistäytymis- ja pukeutumistila. Tila muuntautuu tarvittaessa myös mm. lehdistökeskukseksi.

Katso lämpiötilojen 360-kuvaesittely

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: