Kuopion Musiikkikeskus

 
 
Somekuva

VERKKOKONSERTTI – VAPPUBRASSAILUA

Perjantai 30.04.2021 klo 18 Kuopion kaupunginorkesterin YouTube-kanava

Facebook Twitter

Konsertti julkaistaan perjantaina 30.4.2021 klo 18 Kuopion kaupunginorkesterin YouTube-kanavalle > klikkaa tästä YouTube-kanavallemme

HUOM! Verkkokonsertti on katsottavissa YouTubessa 15.5.2021 saakka.

Kuopion ja Joensuun kaupunginorkesterien vasket ja lyöjät
Seremoniamestareina Teemu Vesterinen ja Juha Jylhäsalmi

Vappu & torvimusiikki! Retuperän WBK saa astetta elegantimman kilpailijan, kun Savon ja Karjalan vasket ja lyöjät yhdistävät voimansa vappuna. Kuopion ja Joensuun kaupunginorkesterien vappuaaton konsertin seremoniamestareina toimivat stand up -koomikko Teemu Vesterinen ja Kuopion komediafestivaalin johtaja Juha Jylhäsalmi.

Vappuaattona ei siis olla murheisna miesnä neljän ruuhkassa, vaan vedetään ranskalaiset korot jalkaan, avataan pullo vaaleanpunaista samppanjaa ja matkataan kohti satumaata Leilan kanssa ja Havanan karnevaalitunnelmiin kauniin Marian seurassa vaikka sohvan kulmassa laiskotellen. Tämä musiikkielämys saa tanssijalan vipattamaan ja pään pyörälle kuin siellä pörräisi parvi kimalaisia. Luvassa on niin Suomi-iskelmää, tangoa, kuin lattarien rytmillistä ilotulitusta, ja vappuperinteitä noudattaen yhteislauluakaan ei ole unohdettu.

Eli seurueet, simat, munkit, vappuhuiskat ja serpentiinit asemiin – on kevään suuren juhlan aika. Hurraa & rullaatirullaa kevät ja torvisoitto!

Konsertin kesto on noin 50 minuuttia, ei väliaikaa.

Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa tallennettu konsertti on nähtävissä Kuopion kaupunginorkesterin YouTube-kanavalla 15.5.2021 saakka.

Videotuotanto: Yhteistyössä Taustamarkkinat BGMT Oy

Ääni- ja valotuotanto: Kuopion Musiikkikeskus

Järj. Kuopion kaupunginorkesteri
Maksuton

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: