Kuopion Musiikkikeskus

TULISET TENORIT TUNNELMOI: JYRKI ANTTILA, PENTTI HIETANEN JA TERO HARJUNNIEMI

Sunnuntai 28.10.2018 klo 15 Konserttisali

Osta liputVaraa tarjoilu
Facebook Twitter

Tuliset tenorit jatkavat menestystään uusitulla syyskiertueella. Syksystä 2012 alkaen Tuliset Tenorit ovat herkistäneet ja pakahduttaneet yleisön sydämiä pitkin poikin suomalaisia konserttisaleja. Ja mikäs herrojen on kiertäessä, kun yleisö itse heitä luokseen haluaa ja osoittaa ilta toisensa jälkeen seisten suosiotaan. Tällainen palaute pitää laulajan tiellä ja hyvällä mielellä.

Ihmiset tarvitsevat uutisoinnin ja hektisen elämänmenon vastapainoksi arjesta irtautumisvaihtoehtoja, jolloin jo pelkästään ajatus tulevasta konsertti-illasta ja sen odottaminen piristää kummasti mieltä ja antaa siivet, jotka kantavat pitkälle.

”Yleisöpalaute on ollut aiemmin sekä konserteissa että niiden jälkeen aivan mielettömän upeaa kuultavaa,” hymyilee Pentti Hietanen tyytyväisenä. ”Selvästi voi todeta, että näille konserteille on tilaus,” jatkaa Jyrki Anttila ja Tero Harjunniemi tiivistää perustunnelmaa muiden tenoreiden nyökytellessä vierellä. ”Olen nöyrästi kiitollinen siitä, että meidät tenorit otetaan kerta toisensa jälkeen avosylin vastaan.”

Syyskiertueen ohjelmisto muodostuu tutuista tenoriklassikoista sekä uusista ihanista kappaleista, joita tenorit tulkitsevat yhdessä ja erikseen. Lisäsäväyksen iltaan tuo legendaarinen tenorien oma 10-henkinen orkesteri johtajanaan Jukka Nykänen.

Konsertin kesto noin 2, 5 tuntia sisältäen väliajan

Järj. Lilja Production Oy
Liput: 48 € / 42 € ryhmät väh. hlöä
Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu.
Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

KATSO MYÖS

WWW-sivut

 

SAMANTYYLISIÄ TAPAHTUMIA

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME
OP Kuopio

Tilaa Kuopion Musiikkikeskuksen uutiskirje niin saat tietoa tulevista tapahtumista: